Antena Meniu Search
x

Irinel Columbeanu, tată mândru de Ziua Copilului

Dragostea părintelui e norocul cel mai de preţ al unui copil. Iar Irina Columbeanu se poate considera o fetiţă fericită.

Vezi și

 Dragostea părintelui e norocul cel mai de preţ al unui copil. Iar Irina Columbeanu se poate considera o fetiţă fericită. Tatăl o iubeşte ca pe ochii din cap. Şi i-a dedicat întreaga zi de 1 iunie.

Îmbrăcată sport, cu pantaloni, tricou şi încălţată cu adidaşi, Irina se apropie cu greu de ponei. Oricât ar fi de prietenoşi, fiica lui Irinei Columbeanu preferă să îşi petreacă timpul alături de prietenele ei. Sau de tatăl care astăzi a intrat repede în atmosfera de sărbătoare cu o pereche de cizme colorate.

Plimbarea de la adăpost a fost primul cadou al zilei. Irina merită tot ce e mai bun pentru că şi ea, la rândul ei, se străduieşte să îşi îndeplinească datoria de copil.

Acolo i-a făcut lui Irinel o surpriză. A pictat un tablou pentru care a fost chiar premiată. Monica a preferat să îi transmită Irinei că o iubeşte printr-o reţea de socializare. Acolo a postat câteva fotografii cu cea mică şi chiar o imagine cu pictura Irinei, semn că e la curent cu realizările fiicei sale.

De când s-a mutat peste ocean alături de Mister Pink, Monica nu îşi vede capul de treabă. Participă la zeci de evenimente mondene. În urmă cu câteva zile a păşit pe covorul la deschiderea unui magazin în Shanghai, acolo unde a avut-o alături pe Paris Hilton. Aşa că nu sunt semne că ar face o escală şi la Bucureşti, ca să îşi vadă fiica

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Irinel Columbeanu, tată mândru de Ziua Copilului