Antena Meniu Search
x

Iubita lui Cristian Boureanu oferă PRIMELE EXPLICAŢII ale incidentului în care a fost implicat fostul politician şi fiica acestuia

Omul de afaceri Cristian Boureanu a fost dus la Poliţie, luni, după ce şi-ar fi agresat fiica pe stradă. Laura Dincă, iubita fostului politician, a dat primele declarații despre scandalul petrecut astăzi.

Omul de afaceri Cristian Boureanu a fost dus la Poliţie, luni, după ce şi-ar fi agresat fiica pe stradă. Laura Dincă, iubita fostului politician, a dat primele declarații despre scandalul petrecut astăzi.

”Înainte de a pleca în America, ea a fugit de acasă. Ca să o pedepsească, Cristian Boureanu i-a luat telefonul. Ea s-a supărat rău de tot, iar mama ei i-a cumpărat. alt telefon. În America i-am făcut toate poftele. Când ne-am întors din SUA, am mers la Constanța, unde avem casa în renovare. Cea mică cerea să o aducem însă la Vbucurești, să fie alături de anturajul ei dubios, cu copii care beau și fumează. Tatăl ei i-a luat din nou telefonul, iar ea, în miezul nopții, a luat trenul și a mers la București, fără știrea numănui, cu bani furați din casă, fără telefon, fără nimic... Asta s-a întâplat sâmbătă. Noi am venit în București, a urmărit-o, a văzut cu cine umblă și că fumează alături de ei, iar acum a vrut să o ducă înapoi la Constanța și să o mute la o altă școală. Fata este un copil nebătut, nimeni nu s-a atins de ea, dar are foarte mult tupeu. O pedepseau doar luându-i telefonul”, a declarat Laura Dincă pentru spynews.ro.

Omul de afaceri Cristian Boureanu a fost dus la Poliţie, luni, după ce şi-ar fi agresat fiica pe stradă, în urma unui conflict.

"'În jurul orei 13.00 a fost formulat un apel la 112 în care se sesiza faptul că un bărbat încerca să urce, fără acordul ei, o tânără într-un autoturism aflat pe raza sectorului 1. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, care au constatat faptul că cele două persoane sunt tată şi fiică şi conflictul ar fi fost declanşat de plecarea minorei de la domiciliu", au declarat reprezentanţii Poliţiei Capitalei pentru news.ro.

Incidentul s-a petrecut pe o stradă din apropierea Parcului Herăstrău. Ioana, fiica fostului politician, în vârstă de 15 ani, aflată în maşina tatălui ei, a început să strige că este agresată, fiind nevoie de intervenţia jandarmilor şi a Poliţiei. ”Mă ia acasă şi mă bate! Mă bate, mă rupe în bătaie. M-a luat de păr, de picioare. M-a luat de păr în mijlocul străzii”. Fata i-a implorat pe oamenii legii să o scoată din maşina tatălui ei.

În acest caz, cercetările se vor desfăşura sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

"Poliţia s-a autosesizat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale, cercetări ce se vor desfăşura sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1", spun poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Iubita lui Cristian Boureanu oferă PRIMELE EXPLICAŢII ale incidentului în care a fost implicat fostul politician şi fiica acestuia