Antena Meniu Search
x

Jaf de 10.000 de lei la o sală de jocuri din Bistriţa

Poliţiştii din Bistriţa sunt în căutarea unui bărbat care, înarmat cu un cuţit, a jefuit o sală de jocuri. Modul în care a decurs jaful indică faptul că tâlharul cunoştea bine obiceiurile din sala de jocuri.

de Redactia Observator

la 04.10.2020, 12:23

Vezi și
  • Individul a furat zece mii de lei din casa de marcat.
  • După ce a luat banii s-a făcut nevăzut.

Un bărbat din Bistriţa, care a jefuit o sală de jocuri din oraş, este căutat şi la această oră de poliţişti. Tâlhăria a avut loc ieri dimineaţă. Înarmat, bărbatul a pus operatoarea sălii să deschidă casa de marcat.

Felix Mora, IPJ Bistriţa-Năsăud: Am fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că la o sală de jocuri de noroc de pe raza municipiului Bistriţa, un bărbat ar fi ameninţat cu un cuţit operatorul sălii şi ar fi sustras o sumă de bani din casa de marcat.

Prada a fost de zece mii de lei. Imediat ce a pus mâna pe bani, tâlharul a rupt-o la fugă. Se pare că acesta cunoştea bine activitatea din sala de jocuri. Aici paza nu este asigurată permanent, iar individul a acţionat exact în intervalul în care bodyguarzii lipsesc. 

Poliţiştii biroului de investigaţii criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa, au deschis un dosar penal pentru tâlhărie calificată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Jaf de 10.000 de lei la o sală de jocuri din Bistriţa