Antena Meniu Search
x

Jaf în sala de jocuri de noroc

Momente cumplite pentru o angajată a unei săli de jocuri de noroc din Teiuş, judeţul Alba.Femeia a fost bătută cu pumnii şi cu picioarele de către un individ care apoi a jefuit-o.

Vezi și

Momente cumplite pentru o angajată a unei săli de jocuri de noroc din Teiuş, judeţul Alba.Femeia a fost bătută cu pumnii şi cu picioarele de către un individ care apoi a jefuit-o. 

Bărbatul a intrat peste ea şi s-a năpustit asupra genţii în care erau încasările zilei. O mie 600 de lei! Pentru că femeia nu dădea drumul drumul genţii, hoţul a lovit-o fără milă. Totul a fost înregistrat de camerele montate in interiorul sălii de jocuri. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

Ora 3 şi 25 de minute. Un bărbat cu glugă pe cap intră în sala de jocuri de noroc de pe strada Clujului din oraşul Teiuş.

Angajata aude zgomotele dar nu are timp să reacţioneze. Individul se duce glonţ spre ea şi-i smulge borseta cu bani. Femeia trage de geantă, dar e ameninţată cu un cuţit.

Angajata reuşeşte să se ridice în picioare, dar bărbatul este mai puternic decât ea. O loveşte puternic în burtă iar femeia se prăbuşeşte pe scaun.

Individul profită de moment şi fuge. Camerele de supraveghere montate în interiorul sălii de jocuri de noroc l-au surprins ieşind în stradă, cu gluga pe cap şi cu geanta în braţe. Acolo erau o mie 600 de lei, toate încasările din ziua respectivă.

În clipa imediat următoare, angajata pune mâna pe telefonul mobil şi sună la 112.

Poliţiştii nu au reuşit să-l găsească nici până acum pe individ. Când va fi prins, el va fi cercetat penal pentru tâlhărie. Femeia în vârstă de 32 de ani pe care a agresat-o se simte bine acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Jaf în sala de jocuri de noroc