Antena Meniu Search
x

De veghe in "lanul" de cai ferate: Jandarmii s-au mutat pe camp

Jandarmii s-au mutat pe camp. Stau cu ochii lipiti de sine. Pentru ca hotii de fier vechi au furat, bucata cu bucata, proaspat renovata magistrala Bucuresti-Constanta

Vezi și

Este 5 dimineata, dar la Jandarmeria Ilfov orele sunt doar detalii. Pregatirea pentru cea mai noua misiune, supravegherea magistralei Bucuresti-Constanta, incepe in zori. Se patruleaza in permanenta. Schimbul de tura se face la 7 dimineata.

Doi cate doi, jandarmii iau la pas perimetrul arondat. Noaptea ii ajuta ochelarii cu termoviziune, ziua binoclurile. Se informeaza reciproc la cateva minute.

O patrula dureaza 12 ore. O jumatate de zi in care jandarmii impart misiunile si mancarea. Chiar si asa, trenurile tot nu ajung la destinatie la vreme.

Pe o portiune de 30 kilometri, intre Fundulea si Lehliu se circula cu viteza foarte redusa. Instalatia de semnalizare a fost distrusa in totalitate dupa ce au fost furate, numai in ultimul an, peste 800 de relee. In prezent, mecanicii nu pot pleca dintr-o statie pana nu primesc avizul din statia vecina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » De veghe in "lanul" de cai ferate: Jandarmii s-au mutat pe camp