Antena Meniu Search
x

Video Karmen Minune şi-a dezvăluit latura sensibilă în melodia Static: "Am simţit nevoia să las piesa să vorbească mai mult decât clipul"

Karmen ne dezvăluie latura ei sensibilă în cea mai nouă piesă din repertoriu. Artista... minune a lansat cântecul "Static", cu un ritm diferit faţă de cel cu care ne-a obişnuit până acum. Totodată piesa este după mult timp în limba română.

de Redactia Observator

la 03.06.2021, 14:35

Vezi și

"Este un proiect la care am lucrat cu sufletul, nu cu mintea", povesteşte Karmen despre piesa pe care a lansat-o recent. 

"A fost o experienţă foarte foarte frumoasă, clipul chiar mi se pare că m-a dus într-o zonă mai naturală, aproape de oameni. Până acum am lucrat la clipuri de imagine, cu mult styling, mult fashion, cu dans, culoare, dar aici am simţit nevoia să las piesa să vorbească mai mult decât clipul şi să nu aduc mult artificiu. Îmi place mult zona asta mai naturală. Am vrut să las muzica să vorbească mai mult decât artificiul, producţia, efectele speciale. Este o piesă la care ţin foarte mult având în vedere că este în română, după foarte mult timp" a declarat artista. 

Urmăriţi interviul integral în materialul video de mai sus. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Karmen Minune şi-a dezvăluit latura sensibilă în melodia Static: "Am simţit nevoia să las piesa să vorbească mai mult decât clipul"