Antena Meniu Search
x

Klaus Iohannis: Vrem toată puterea

Iohannis vrea două palate. Unul la Cotroceni. Dar, deja îl are. Şi unul la Guvern, pentru partidul liberal. Nu se grăbeşte! Pentru cel de-al doilea trebuie să mai aştepte.

Vezi și

Iohannis vrea două palate. Unul la Cotroceni. Dar, deja îl are. Şi unul la Guvern, pentru partidul liberal. Nu se grăbeşte! Pentru cel de-al doilea trebuie să mai aştepte. 

Ar putea răsturna majoritatea parlamentară abia la anul. Printr-o moţiune de cenzură. Sau. aşteaptă alegerile din 2016 şi, până atunci, vrea să facă totul în stilul lui. Un stil pe care încă românii aşteaptă să-l descopere!

Schimbarea puterii. Schimbarea clasei politice. Schimbarea României. O reformă din temelie, deocamdată pe hârtie, anunţată de preşedinte ales al ţării. Astăzi, încă, preşedintele PNL.

A avut un mesaj şi pentru foştii colegi consideraţi. traseişti politici. E a doua zi după câştigarea Preşedinţiei. Înaintea coferinţei, Klaus Iohannis şi partenerii săi politici au intrat în şedinţă. Cu uşile închise.

Iohannis a vorbit despre justiţie, chiar în ziua în care el aştepta decizia Înaltei Curţi. Dacă e declarat sau nu incompatibil. Însă, judecătorii au hotărât să amâne sentinţa.

Fostul preşedinte al României, Emil Constantinescu, nu dă sfaturi. Viitorul preşedinte, Klaus Werner Iohannis, încă face naveta. Sibiu-Bucureşti.

A plecat însoţit de SPP-işti, la ora nouă şi două minute dimineaţa.

Apoi, soţia lui şi-a văzut de program. După victoria la alegeri, pe strada noului preşedinte o maşină a Poliţiei stă de veghe. Iar la Primărie, frâile sunt preluate de unul dintre viceprimari.

Ieri, Klaus Iohannis a sărbătorit victoria pe terenul de tenis. Tot în Sibiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Klaus Iohannis: Vrem toată puterea