Antena Meniu Search
x

Cinci oameni au ajuns la spital, din vina unui primar din Mehedinti

Un primar din Mehedinti era sa ajunga cu masina in Dunare, dupa ce a spulberat un alt autoturism in care erau cinci oameni. Parapetul de pe marginea drumului l-a salvat. Pasagerii din cealalta masina n-au avut insa norocul sau si au ajuns la spital.

Vezi și

Cand au ajuns pompierii soferul care circula regulamentar era captiv in masina distrusa. Pe marginea drumului, langa fiarele contorsionate, trei femei si un copil strigau de durere. Erau pasageri in automobilul distrus.

A fost si un copil de patru ani dar nu a fost incarcerat, doar pe conducatorul auto l-am gasit incarcerat. Avea picioarele prinse si a necesitat descarcerarea”, a declarat plt. Adj. Titu Bejinaru, Descarcerare Mehedinti.

Cei cinci pasageri au fost urcati pe rand in ambulante si dusi la Spitalul Judetean din Drobeta Turnu Severin. In urma lor au ramas politistii si primarul care a provocat accidentul. Omul a avut noroc. Putin a lipsit sa ajunga cu masina in apele Dunarii.

Edilul este cercetat pentru vatamare corporala din culpa. Oamenii pe care i-a bagat in spital sunt insa in afara oricarui pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Cinci oameni au ajuns la spital, din vina unui primar din Mehedinti