Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Lanț uman de Ziua Internațională a Păcii, pe plaja Modern din Constanța

Lanţ uman uriaş de Ziua Internaţională a Păcii. Sute de constănţeni s-au adunat ieri pe plaja Modern în încercarea de a forma simbolul universal al Păcii şi de intra în Cartea Recordurilor. La tentativa de a stabili un nou record mondial condiţia a fost ţinuta albă.

de Redactia Observator

la 23.09.2019 , 01:44

Lanţ uman uriaş de Ziua Internaţională a Păcii. Sute de constănţeni s-au adunat pe plaja Modern în încercarea de a forma simbolul universal al Păcii şi de intra în Cartea Recordurilor. La tentativa de a stabili un nou record mondial condiţia a fost ţinuta albă. Cel mai mare semn al păcii intrat în Cartea Recordurilor a fost format din o mie de oameni.

Plaja Modern din Constanţa. O mare de oameni încearcă să formeze un semn uriaş al păcii. O iniţiativă prin care au vrut să aducă oraşul Constanţa în Cartea Recordurilor. Şi au ales să facă asta fix de Ziua Internaţională a Păcii.

Îmbrăcaţi în alb, sute de oameni şi-au dat mâinile într-un cerc perfect, străbătut de trei linii - un simbol desenat pentru prima oară în 1958, de un artist britanic, în timpul protestelor împotriva armelor nucleare. De atunci, semnul păcii a devenit unul dintre cele mai cunoscute din lume.

Vezi și

În ciuda aşteptărilor mari, numărătoarea s-a oprit la 800 de participanţi - insuficient pentru a bate recordul mondial, stabilit acum doi ani, în Anglia. Atunci, 15 mii de oameni au format cel mai mare semn al păcii din istorie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Lanț uman de Ziua Internațională a Păcii, pe plaja Modern din Constanța