Antena Meniu Search
x

Legenda omului plajei din Vama Veche

Scotienii au monstrul din Loch Ness, americanii il au pe legendarul Big Foot, de ce sa nu aiba si romanii un personaj misterios? In Vama Veche, exista legenda omului plajei

Vezi și

Este vorba de un individ care iese din mare, se distreaza toata vara si intra in mare la loc. Noi banuim ca l-am descoperit pe omul plajei. In toata splendoarea. Ati facut vreodata castele din nisip? Ati cautat vreodata scoici? V-ati ingropat vreodata pe plaja pana la gat? Poate ca ati facut aceste lucruri in copilarie, pe vremea in care nu era nicio rusine sa umbli pe plaja ca Adam prin paradis. Bine, in Vama Veche, nu e nicio rusine sa umbli gol nici acum, insa cand faci din asta un numar artistic.

E un cetatean aparte, dar se incadreaza. Poti sa il ignori, dar stii ca e acolo. El este, de fapt, legendarul om al plajei. Ne-am convins dupa ce am vorbit cu el. "Am grija de mine si lucrez pentru natura si nu pentru bani. Sunt european, din Torino, Italia. Vreau sa ma mut in Romania, imi place", a spus Pierre Embea.

Fiecare se exprima cum isi doreste. "Imi place asa. Eu am terminat droguri, am terminat tigari, nu beau alcool, viata e mai frumoasa daca stai dupa natura, nu? Vreau sa stau pana se termina vara, dar peste o luna plec pana in Italia, pentru a face afaceri si ma intorc". Vama Veche il asteapta tot aici. A vazut multi ca el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Legenda omului plajei din Vama Veche