Antena Meniu Search
x

Legendele înfricoșătoare au devenit realitate în Castelul Corvinilor din Hunedoara

Halloweenul s-a sărbătorit şi în Castelul Corvinilor, din Hunedoara. Numai că oaspeţii au avut parte de o amplă poveste gotică. Castelul a fost bântuit de personaje terifiante, în timp ce - din pereţi - ieşeau fantome.

de Redactia Observator

la 01.11.2019, 17:15

Vezi și

Halloweenul s-a sărbătorit şi în Castelul Corvinilor, din Hunedoara. Numai că oaspeţii au avut parte de o amplă poveste gotică. Castelul a fost bântuit de personaje terifiante, în timp ce - din pereţi - ieşeau fantome. Totul, pe un fundal de muzică gotică, de natură să-i impresioneze şi mai mult pe vizitatori.

Pe o ploaie mocănească, noapte învăluie Castelul Corvinilor. Persoanje de groază şi spirite malefice bântuie încăperile reci şi întunecoase, luminate slab de lumânări şi făclii.

Decorul terifiant se încadrează perfect în cel gotic al castelului. Totul în cadrul unei expoziţii inedite de Haloween.

Castelul este un exemplu splendid de arhitectură gotică şi ascunde poveşti şi legende înfricoşătoare. Se spune că în temniţa castelului a fost închis însuşi Vlad Ţepeş. Aici s-au păstrat de acum câteva sute de ani lanţurile cu care erau prinşi condamnaţii.

O altă legendă spune că prizonierii condamnaţi la moarte erau aruncaţi într-o groapă în care erau lei sau erau arşi pe rug.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O sărbatoare de Haloween pe care vizitatorii, cu siguranţă, nu o vor uita.

Castelul Corvinilor- unul din cele mai importante monumente de arhitectură gotică din România- a fost construit în secolul al 14- lea de Iancu de Hunedoara pe o stâncă la poalele căreia curge pârâul Zlaști. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Legendele înfricoșătoare au devenit realitate în Castelul Corvinilor din Hunedoara