Antena Meniu Search
x

Leo Iorga va fi operat peste cinci zile la un spital privat din Bucureşti

Drumul până la operaţia salvatoare pentru îndepărtarea unei tumori cerebrale i-a fost scurtat de o donaţie, pe care artistul a primit-o din partea familiei Becali

Vezi și

 Drumul până la operaţia salvatoare pentru îndepărtarea unei tumori cerebrale i-a fost scurtat de o donaţie, pe care artistul a primit-o din partea familiei Becali

Leo Iorga aşteaptă cu zâmbetul pe buze cea mai grea încercare din viaţă. O operaţie care să-l scape de tumora cerebrală pe care medicii i-au descoperit-o în septembrie anul trecut. Amânată din cauza banilor, operaţia e acum singura salvare pentru vocea legendară a rock-ului românesc.

Acesta va fi operat la o clinică privată din Bucureşti. Familia Becali i-a scurtat drumul până la operaţia salvatoare cu o donaţie de 8.000 de euro.

Colegi de trupă, fani, prieteni de scenă sau pur şi simplu oameni simpli şi-au adunat speranţele şi gândurile într-o pagină dedicată artistului pe o reţea de socializare. "Sunt impresionat până la lacrimi de solidaritatea prietenilor, fanilor, care mi-au transmis şi mesaje", a spus artistul.

Din dragostea lor, Leo Iorga şi-a găsit puterea să lupte şi acum trei ani cu un cancer care i-a afectat plămânii. Operaţia a reuşit atunci, dar boala a recidivat.

Din cauza ei, Leo a cântat aşezat pe un scaun, la ultimele concerte. Optimist din fire, artistul şi-a găsit puterea chiar să glumească pe seama bolii. "Le-am spus că am jucat fotbal toată săptămâna şi nu pot să stau decât pe scaun".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Leo Iorga va fi operat peste cinci zile la un spital privat din Bucureşti