Antena Meniu Search
x

Pe litoral, toamna e ca vara. Temperaturile depăşesc 29 de grade celsius

Cu temperaturi de 29 de grade celsius pe litoral, septembrie este noul august. Aşa că turiştii care s-au hotărât să-şi ia concediu mai târziu au parte de vreme perfectă de plajă şi de preţuri la jumătatea celor din plin sezon.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 02.09.2020, 17:37

Vezi și
  • Un alt bonus sunt preţurile mai mici.
  • Turiştii fac economii şi se bucură de linişte.

Prin urmare, la malul mării sunt încă zeci de mii de turişti care se bucură de soare şi de reduceri la toate serviciile. Iar cei care au spirit de aventură şi vor să practice sporturi nautice o pot face acum tot pe bani mai puţini.

Deşi suntem la început de toamnă, încă este o mare de oameni pe litoral. Plajele sunt pline de turiştii care profită de soare şi se bucură de apa caldă ca în plin sezon: 23 de garde Celsius.

Şi, într-adevăr, pentru mulţi pandemia pare că nici nu există. Mai ales pentru tinerii dornici de distracţie.

Şi pentru cei care s-au săturat de stat la plajă şi au spirit de aventură, există altfel de atracţii. Sporturile nautice, scumpe în timpul sezonului, pot fi acum încercate pe mai puţini bani.

Fie că vorbim despre wind surf, fie că ne referim la scufundări, preţurile sunt cu 15-20 la sută mai mici. De exemplu, echipamentul de scufundări se închiriază acum cu 60 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Pe litoral, toamna e ca vara. Temperaturile depăşesc 29 de grade celsius