Antena Meniu Search
x
LIVE

Litoralul freamătă după relaxarea restricțiilor

Litoralul vibrează din nou. de bucuria turiştilor pentru că s-au reîntâlnit cu marea şi se pot distra cu prietenii. După apus, nu mai sunt petrecerile de altă dată, cu buluc de lume şi mese pline, însă vibe-ul este acelaşi. Aseară, staţiunile cele mai vânate de turişti au avut fiecare un farmec aparte. Dacă în Mamaia, oaspeţii s-au bucurat de muzică ambientală, la terasele de la malul mării, în Vama Veche nu a lipsit dansul pe nisip.

De Redactia Observator la 06.06.2020, 14:54
Vezi și
  • A început distracția pe litoral
  • Primele petreceri după ridicarea restricțiilor

Puţin după apusul soarelui, turiştii s-au strâns la terasele cluburilor din nordul staţiunii Mamaia. Conform noilor reguli, această gaşcă de prieteni e în grafic. Stau câte patru la masă. Au venit la mare din Capitală şi nu au de gând să plece prea curând.

Şampania e pregătită să curgă în valuri, meniul oferă oaspeţilor bucate mediteraneene şi cocktailuri exotice, iar muzica e inspirată din. noul "protocol al distracţiei". Volumul nu mai duduie în difuzoare, ci a fost înlocuit cu ritmuri ambientale.

Chiar şi aşa, startul petrecerii s-a dat aproape de miezul nopţii şi nimeni nu a mai pus geană pe geană până la răsărit.

Iar minivacanţa de Rusalii continuă. Cei mai mulţi dintre turiştii vor sta la mare până luni, inclusiv

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Litoralul freamătă după relaxarea restricțiilor