Antena Meniu Search
x

Litoralul freamătă după relaxarea restricțiilor

Litoralul vibrează din nou. de bucuria turiştilor pentru că s-au reîntâlnit cu marea şi se pot distra cu prietenii. După apus, nu mai sunt petrecerile de altă dată, cu buluc de lume şi mese pline, însă vibe-ul este acelaşi. Aseară, staţiunile cele mai vânate de turişti au avut fiecare un farmec aparte. Dacă în Mamaia, oaspeţii s-au bucurat de muzică ambientală, la terasele de la malul mării, în Vama Veche nu a lipsit dansul pe nisip.

de Redactia Observator

la 06.06.2020, 14:54

Vezi și
  • A început distracția pe litoral
  • Primele petreceri după ridicarea restricțiilor

Puţin după apusul soarelui, turiştii s-au strâns la terasele cluburilor din nordul staţiunii Mamaia. Conform noilor reguli, această gaşcă de prieteni e în grafic. Stau câte patru la masă. Au venit la mare din Capitală şi nu au de gând să plece prea curând.

Şampania e pregătită să curgă în valuri, meniul oferă oaspeţilor bucate mediteraneene şi cocktailuri exotice, iar muzica e inspirată din. noul "protocol al distracţiei". Volumul nu mai duduie în difuzoare, ci a fost înlocuit cu ritmuri ambientale.

Chiar şi aşa, startul petrecerii s-a dat aproape de miezul nopţii şi nimeni nu a mai pus geană pe geană până la răsărit.

Iar minivacanţa de Rusalii continuă. Cei mai mulţi dintre turiştii vor sta la mare până luni, inclusiv

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Litoralul freamătă după relaxarea restricțiilor