Antena Meniu Search
x

Video Litoralul românesc, principala atracţie de 1 mai. Care este preţul unei petreceri extravagante pe iaht

De 1 mai, litoralul românesc devine principala atracţie a petrecăreţilor. Împătimiţii de distracţie sunt aşteptaţi la petreceri extravagante, pe iaht. Între 200 şi 350 de lei costă intrarea la un astfel de eveniment, în largul mării. Însă sunt şi variante şi pentru cei care preferă un weekend mai relaxat. O plimabre cu velierul în largul Portului Tomis costă 30 de lei. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 27.04.2022, 22:02

Vezi și

În acest weekend, litoralul românesc este polul distracţiei din ţara noastră. Mii de petrecăreţi se vor aduna la malul mării pentru a inagura sezonul estival. Iar pentru împătimiţii de petreceri extravagante, yachturile sunt noua atracţie. Oganizatorii de astfel de evenimente se întrec în surprinze pentru petrecăreţi

Adrian Sasu - manager iaht: Se anunţă petreceri excepţionale, un vibe super tare de libertate, foarte multă lume. Trei zile în care ne vom duce într-un soi de festival pe mare.

Andreea Filip, reporter Observator: Cel mai mare yacht de pe litoralul românesc care organizează petreceri este pregătit. Va fi un maraton cu cei mai cunoscuţi Dj şi artişti din România

Iar surprizele se ţin lanţ. Barmanii au pregătit cockteiluri speciale pentru 1 mai

Pe acelaşi subiect

Barman: O să vă pregătesc acum un cocktail, poate cocktailul verii, un gin tonic cu zmeură. 

Petrecerile pe iaht, la mare căutare

Nici bucătarii nu se lasă mai prejos. Meniul pe yacht este include fructe de mare şi peşte, dar există şi variante pentru cei mai pretenţioşi. 

Gabriel Toader, bucătar: Vara aceasta o să ne delectăm cu Marea Neagră, dar şi cu Marea Mediterană. Asta înseamnă că ne bucurăm de fructele de mare autohtone. 

Cei care vor să se bucure de o astfel de experienţă pe yacht trebuie să scoată din buzunar câteva sute de lei, dar organizatorii îi asigură pe petrecăreţi că se vor distra şi se vor bucura de peisaje de poveste.

Adrian Sasu - manager iaht: Preţurile variază între 200 şi 350 de lei. Ne întoarcem la ora 21 tocmai ca cei care sunt pe vas să vadă apusul.

Există variante de distracţie şi pentru cei care vor petrece 1 mai pe litoral, dar nu vor să se aventureze pe yacht. 

Andreea Filip, reporter Observator: Cei care vor să aibă parte de o experienţă mai relaxantă pot închiria un velier din portul turistic Tomis. Costă 100 de lei de persoană pentru două ore, iar pentru o croayzieră de câteva zile, la Balcik de exemplu, scot din buzunare câteva mii de lei. 

Zeci de mii de turişti sunt aşteptaţi pe litoral în acest weekend. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Litoralul românesc, principala atracţie de 1 mai. Care este preţul unei petreceri extravagante pe iaht