Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Marea ne cheamă la ea în a doua zi de Paşte. Turiştii s-au bucurat de vremea frumoasă şi de mâncărurile cu specific pescăresc

Marea a fost, în a doua zi de Paşte, destinaţia-vedetă pentru turişti. Faleza a fost neîncăpătoare, plajele au creat cadrul romantic perfect, iar în cherhanale a fost un du-te, vino continuu. La pranz, n-aveai loc să arunci un ac.

De Andre Rotaru la 25.04.2022, 20:08
Vezi și

O mare liniştită, cu valuri timide, în culori perfecte, de un albastru absolut. Cu nisipul la picioare, pescăruşi în zbor şi un soare strălucitor, aşa s-au răsfăţat turiştii în a doua zi de Paşte. Faleza din faţa cazinoului a fost neîncăpătoare. 

''Este o zi foarte frumoasă, cu soare.'' 

''Am venit să vedem cazinoul. Este vreme frumoasă, relaxare.''

Acest domn încearcă, timid, marea...cu piciorul.

Pe acelaşi subiect

''Vă încumetaţi să faceţi o baie?

Nu!''

Cu toată plaja doar pentru ei, marea a fost cadrul perfect pentru iubirea acestor tineri. El portughez, ea româncă. 

''Cum v-aţi cunoscut?

În Portugalia. Acum patru ani. Eu am studiat acolo! E cel mai drăguţ de stat la plajă când nu e foarte multă lume.'' 

Cei care s-au plimbat deja pe faleză şi vor să încerce o experienţă nouă, se pot plimba şi cu barca pe mare. O plimbare de 30 de minute costă 30 de lei pentru un adult şi 15 lei pentru un copil.

''Este foarte frumos în largul mării, este o experienţă unică.''

Cherhanalele de la malul mării au fost pline ochi

Plimbarea în larg le-a făcut foame. În cherhanale, a fost un du-te-vino continuu. O clipă n-au stat ospătarii, iar comenziile au curs pe bandă rulantă. 

Alin Datcu, patron cherhana: Mă aşteptam să fie aglomerat, dar parcă nici chiar aşa. Nu funcţionăm la capacitate maximă, suntem puţin prinşi. Scrumbia este vedeta săptămânii. 

''Ne relaxăm puţin cu peşte. Marea o avem aproape.''

George şi Georgiana sunt din Călăraşi. S-au urcat de dimineaţă în maşină şi au venit să-şi serbeze onomastica la malul mării.

''Foarte multă lume, am aşteptat două ore ca să mâncăm. Nu mă aşteptam să fie atâta lume.'' 

''Eu sunt o mare devoratoare de peşte, îmi place foarte mult.''

Au fost 17 grade azi la malul mării, iar apa n-a avut mai mult de 11 grade. Meteorologii anunţă zile călduroase toată săptămâna. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Travel » Marea ne cheamă la ea în a doua zi de Paşte. Turiştii s-au bucurat de vremea frumoasă şi de mâncărurile cu specific pescăresc