Antena Meniu Search
x

Loredana Gabriela, tânăra ucisă pe o trecere de pietoni din Italia, a ajuns acasă

După ce a fost accidentată mortal şi a salvat patru vieţi prin transplantarea organelor sale, Loredana Gabriela s-a întors acasă, în România.

Vezi și

După ce a fost accidentată mortal şi a salvat patru vieţi prin transplantarea organelor sale, Loredana Gabriela s-a întors acasă, în România. 

Zeci de săteni s-au adunat în urma maşinii care a adus-o pe Loredana acasă, în judeţul Galaţi. Câţiva oameni au ridicat sicriul pe umeri, în timp ce mama fetei a avut nevoie de ajutorul rudelor ca să rămână în picioare.

Oamenii o cunoşteau pe Loredana de când era mică şi alerga pe străzi cu ceilalţi copii. Mulţi sunt devastaţi de durere.

Nimeni nu vrea să creadă că tragedia a fost o întâmplare. Tânăra a fost lovită pe şosea de un instructor de schi, care a lăsat-o acolo, în agonie. Fata a ajuns în mâinile medicilor după câteva ore.

Tânăra a mai trăit câteva zile, cu ajutorul aparatelor, până când mama ei a luat cea mai grea decizie. A deconecat-o de la aparate şi a hotărât ca organele fiicei ei să fie donate. Trei oameni şi un bebeluş au primit, astfel, o nouă şansă la viaţă. Trupul neînsufleţit va fi înmormântat peste două zile, în cimitirul din sat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Loredana Gabriela, tânăra ucisă pe o trecere de pietoni din Italia, a ajuns acasă