Antena Meniu Search
x

Video Loteria zborurilor, pe aeroportul Otopeni. Sute de curse anulate, din cauza grevei angajaţilor Lufthansa

Sute de zboruri anulate şi mii de pasageri nervoşi. Asta s-a întâmplat azi, din cauza unei greve anunţate de piloţii companiei Lufthansa. Piloţii cer salarii mai mari şi program de lucru mai lejer, însă nu au ajuns deocamdată la o înţelegere cu reprezentanţii companiei. Greva de azi e doar ultima dintr-un şir lung de probleme cu care s-au confruntat aeroporturile în această vară. 

de Redactia Observator

la 02.09.2022, 20:28

Vezi și

Mii de oameni au fost nevoiţi să-şi schimbe planurile după ce au aflat că greva piloţilor de la Lufthansa a dus la anularea a sute de zboruri. Multe altele au avut întârzieri. 

Pasageri: - Ora 14:40 şi a avut întârziere până la 18:40 

- Au fost multe zboruri anulate

- Cu întârzieri tot timpul, tot timpul au fost întârzieri

Pe acelaşi subiect

Mihai Caloiu, reporter Observator: Compania germană aeriană Lufthansa a anulat 800 zboruri ce au afectat aproxamtiv 130.000 de călători. În perioada 11-18 august,pe aeroportul Hendri Coandă, 8 zboruri au fost anulate şi 839 au avut întârzieri mai mari de 30 de minute.

Lipsa zborurilor din pandemie a dus la concedierea a mare parte din personalul companiilor aeriene. Reluarea traficului a adus alte probleme. Piloţii au un orar supraaglomerat, cu un număr mult mai mare de curse decât până acum. Iar greve au fost şi la mai multe companii. 

Ramona Colea, director reprezentare pasageri: Ea se înscrie în categoria situaţiilor cu care ne am confruntat săptămânile trecute: o grevă de câteva ore a piloţilor de la Tarom, o grevă de câteva zile a piloţilor de la Scandinavian Airlines, chiar şi la Ryanair au fost opriri ale curselor aeriene.

Loteria zborurilor, călătorii pierdute

Mii de zboruri au fost anulate în ultimele luni din cauza grevelor. 

Ramona Colea, director reprezentare pasageri: Din cauza nemulţumirilor salariale ale comandanţilor şi copiloţilor.

Sindicatul de la Lufthansa cere o creştere a salariului cu 5,5% în acest an pentru cei peste cinci mii de piloţi pe care îi reprezintă. Deocamdată negocierile cu reprezentanţii companiei nu s-au concretizat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Loteria zborurilor, pe aeroportul Otopeni. Sute de curse anulate, din cauza grevei angajaţilor Lufthansa