Antena Meniu Search
x

„Zborul a fost întârziat cu șase ore”. Un britanic a creat haos pe aeroportul din Zakynthos, după ce a început să facă anunţuri la microfon

Un turist britanic a creat haos în aeroportul din Zakynthos după ce a anunţat prin microfonul unei porţi de imbarcare faptul că unele zboruri vor avea întârzieri de până la şase ore, relatează The Sun. Tânărul nu a mai fost lăsat să urce în avion din cauza farsei.

de Antonia Roşu

la 16.08.2022, 11:48

„Zborul a fost întârziat cu șase ore”. Un britanic a creat haos pe aeroportul din Zakynthos, după ce a început să facă anunţuri la microfon
„Zborul a fost întârziat cu șase ore”. Un britanic a creat haos pe aeroportul din Zakynthos, după ce a început să facă anunţuri la microfon - TikTok

Bărbatul a vorbit la unul dintre microfoanele porţilor de pe aeroportul din Zakynthos, Grecia, vinerea trecută, anunţând turiștii că zborurile lor vor fi amânate cu până la șase ore.

Imaginile cu farsa ajunsă virală pe TikTok, filmate de către un alt pasager ce se îndrepta spre Birmingham, îl surprind pe glumeţ în acţiune.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Farsorul, îmbrăcat într-un trening de la Paris-Saint Germain și cu o pereche de ochelari de soare pe cap, îi anunță pe ceilalți călători că zborul către Gatwick - pe care urma şi el să se îmbarce – are o întârziere de şase ore.

Anunţul britanicului a provocat haos printre britanicii care aşteptau să plece acasă

„Zborul spre Gatwick a fost întârziat cu șase ore”, a anunţat britanicul la microfon. După ce a mai dezvăluit şi o mulțime de informații fictive cu privire la alte zboruri, el a adăugat: „Din păcate, şi zborul către Manchester va avea o întârziere de șase ore”.

Britanicii care așteaptau îmbarcarea devin confuzi şi agitaţi după anunţul tânărului. Oficialii aeroportului au fost, de asemenea, confuzi când au auzit de zborul spre Manchester, deoarece în ziua respectivă nu era programat nimic cu acea destinaţie.

Bărbatul a fost reţinut şi nu a mai fost lăsat la bordul aeronavei care călătorea spre Londra Gatwick

Gluma s-a sfârşit când securitatea aeroportului a venit pentru a-l goni pe tânăr de la microfon. El a fost prins în flagrant de către un membru nemulțumit al personalului, căruia i s-a alăturat un polițist grec. Tânărul a fost apoi reţinut.

Un pasager care a asistat la întregul incident a povestit ziarului britanic că bărbatului nu i s-a permis îmbarcarea în avionul care zbura spre casă.

„Așteptam să se deschidă porțile când am auzit o serie de anunțuri ciudate. Când mi-am ridicat privirea, l-am văzut la microfon, așa că a trebuit să-mi scot telefonul. A făcut vreo trei sau patru anunțuri despre nişte zboruri care vor întârzia. A fost amuzant”, a spus pasagerul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » „Zborul a fost întârziat cu șase ore”. Un britanic a creat haos pe aeroportul din Zakynthos, după ce a început să facă anunţuri la microfon