Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Vaslui şi-a lovit prietenul cu barosul în cap, pentru că nu a vrut să-i împrumute iubita o noapte

Un tânăr de 19 ani a fost lovit cu barosul în cap de propriul său văr, după ce a refuzat oferta acestuia de a face schimb de iubite pentru o noapte. Tânărul lucra în construcţii şi venise în vizită la iubita sa, o fată din suburbia Rediu a municipiului Vaslui.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 12.03.2019, 23:53

L-a lovit cu barosul în cap pentru că a refuzat să-i imprumute iubita

Un tânăr de 19 ani a fost lovit cu barosul în cap de prietenul său, după ce a refuzat oferta acestuia de a face schimb de iubite pentru o noapte.

Tânărul lucra în construcţii şi venise în vizită la iubita sa, o fată din suburbia Rediu a municipiului Vaslui.

L-a lovit cu barosul în cap pentru că a refuzat să-i imprumute iubita

Surprins de oferta pe care i-a făcut-o prietenul său, tânărul a refuzat categoric să facă schimb de iubite şi s-a ridicat să plece din încăpere, moment în care prietenul său, care şi el lucra în construcţii, l-a lovit din spate, în cap, cu un baros.

Pe acelaşi subiect

"S-au luat la scandal după ce Silviu i-a propus băiatului meu să facă schimb de iubite. Asa ne-a spus o fată care era acolo. Daniel n-a vrut să audă si le-a spus că nu mai stă, pentru că duminică dimineata are masină spre Bucuresti. Silviu a pus mâna pe un baros si i-a dat băiatului meu în cap. După ce a căzut la pământ, a vrut să-l mai lovească odată, dar Daniel s-a băgat cu capul sub pat. Tot fata aia ne-a spus că Daniel a tipat la el, să-i rupă spatele, să-i dea peste picioare, numai la cap să nu-l mai lovească pentru că moare", povesteşte mama tânărului pentru vremeanoua.ro

După 10 minute de la lovitură, băiatul şi-a pierdut cunoştinţa

La scurt timp după lovitura năprasnică, băiatul s-a prăbuşit. O salvare l-a transportat la spitalul din Vaslui, însă medicii au hotărât transportul de urgenţă la Iaşi, iar medicii ar fi transmis familiei că tânărul s-a aflat în comă o perioadă.

Tot familia informează că băiatul a început să se simtă mai bine, însă are un cheag de sânge la cap, care dacă nu se retrage, va trebui operat.

Agresorul acestuia a fugit imediat după comiterea faptei, însă a fost prins si retinut de politisti a doua zi. Acesta a fost prezentat în fata judecătorilor de la Tribunalul Vaslui, care au admis propunerea procurorilor de arestare preventivă a inculpatului pentru săvârsirea infractiunii de tentativă de omor.

Potrivit presei locale, agresorul este văr cu unul dintre cei 3 tineri arestaţi pentru că au violat o femeie şi au lăsat-o să moară pe un câmp din Vaslui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr din Vaslui şi-a lovit prietenul cu barosul în cap, pentru că nu a vrut să-i împrumute iubita o noapte