Antena Meniu Search
x

Lumânări şi braţe de FLORI pentru Denisa. Am aflat PROGRAMUL ÎNMORMÂNTĂRII care va avea loc mâine în satul natal, din judetul Vâlcea!

Acolo, consătenii o aşteaptă în haine de doliu. Niciunul nu ar fi crezut că tânăra de 27 de ani va fi învinsă de boala incurabilă, depistată abia în urmă cu 5 luni. Mai ales că, până în ultima clipă, Denisa a sperat să se facă bine şi să revină pe scenă.

Vezi și

Acolo, consătenii o aşteaptă în haine de doliu. Niciunul nu ar fi crezut că tânăra de 27 de ani va fi învinsă de boala incurabilă, depistată abia în urmă cu 5 luni. Mai ales că, până în ultima clipă, Denisa a sperat să se facă bine şi să revină pe scenă.

E jale mare în Ştefăneşti-Vâlcea, acasă la Denisa. O întreagă comună o plânge pe cântăreaţă. Acolo, mâine, tânăra va fi înmormântată în curtea Mănăstirii Morunglav.

Convoiul funerar va pleca de la capela din Cimitirul Bellu maine dimineata, la ora 04.00, urmand ca trupul neinsufletit al manelistei sa fie dus la casa unde a copilarit aceasta, in satul Stefanesti.

Marti, la ora 15.00, Denisa Raducu va fi condusa pe ultimul drum.

Pe acelaşi subiect

"Dragii mei prieteni, doresc din tot sufletul să vă mulţumesc că v-aţi rugat pentru mine în număr atât de mare.", este ultimul mesaj pe care Denisa l-a transmis publicului ei. Acum două luni.

Ieri, la 4 dimineaţa, la casa artistei din Pantelimon a fost chemată ambulanţa. Prima a ajuns în 5 minute. Apoi a mai venit încă una. Cunoscuta cântăreaţă se lupta de cinci luni cu o boală cruntă. Medicii au găsit-o în stop cardio-respirator.

"Am vorbit cu Denisa acum două săptămâni, era optimistă, ce să zic? Am rămas fără cuvinte, îmi pare rău.", mărturiseşte Liviu Guţă.

Denisa avea doar 27 de ani. Şi aproape 10, de carieră. A cântat muzică populară, dar a fost o adevărată vedetă în alt gen. Manelele interpretate de tânăra din Ştefăneşti, alături de Adi Minune sau Nicolae Guţă, au adunat milioane de vizualizări.

Are şi un canal de youtube cu peste 300 de milioane de accesări şi sute de mii de abonaţi.

Mesajele de tristeţe au umplut în câteva ore pagina de facebook a Denisei. Iar fanii care au iubit-o cel mai mult au ajuns printre primii la capela de la cimitirul Bellu.

I-au aprins lumânări şi i-au adus braţe de flori. Flori pe care au sperat, totuşi, că i le vor da după un concert. Din păcate, boala nemiloasă nu i-a dat, însă, nicio şansă Denisei. Cântăreaţa a crezut până în ultimul moment că se va face bine. 

"Nu am murit, nu sunt nici pe moarte... E adevărat că am probleme de sănătate, e adevărat că am fost la Viena. Analizele îmi ies din ce în ce mai bine şi eu sunt foarte, foarte optimistă.", a fost mesajul Denisei, pe 3 mai. 

Ca să se vindece ar fi fost dispusă să meargă chiar şi în Cuba pentru o terapie cu venin de scorpion. Sănătatea însă i s-a şubrezit rapid. Nu a mai apucat să facă asta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Lumânări şi braţe de FLORI pentru Denisa. Am aflat PROGRAMUL ÎNMORMÂNTĂRII care va avea loc mâine în satul natal, din judetul Vâlcea!