Antena Meniu Search
x

Nae Lăzărescu s-a stins la 72 de ani! Oamenii vor zâmbi mai puţin de acum

De astazi, râdem mai puţin! Ne-a părăsit Nae Lăzărescu, unul dintre cei mai iubiţi actori de comedie ai României.

Vezi și

Pe maestrul poantelor l-a redus la tăcere o boală necruţătoare. Avea 72 de ani. Simţea sfârşitul aproape şi, în ultimul timp, le spunea prietenilor că va trebui să plece. Nu în linişte, ci în aplauze.

Cei care râdeau cu lacrimi la glumele lui Nae vor plânge la căpătâi, la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase".

Pe scena vieţii, cortina neagră cade o singură dată! Şi chiar dacă actorul principal e un maestru al poantelor, nimeni nu poate râde. Nae Lăzărescu a închis ochii în această dimineaţă, înfrânt de o boală a ficatului.

O suferinţă despre care nu a vrut să vorbească publicului, pentru că nu dorea să întristeze pe nimeni. Apropiaţilor le-a spus, însă, că simte sfârşitul.

A copilărit în timpul războiului, a iubit teatrul şi femeile

S-a născut acum 72 de ani. A copilărit într-o Românie măcinată de război şi a iubit teatrul dintotdeauna. Era îndrăgostit de scenă, de aplauze, de hototele venite dinspre public. La fel de mult ar fi iubit şi viaţa. Şi femeile.

Se lăuda cu sute de foste iubite şi şase soţii. Alături de ultima dintre ele, a apărut şi pe micul ecran.

În tinereţe, Nae Lăzărescu şi-a dorit nespus să joace la Teatrul de Revistă şi vreme 50 de ani, această scenă a fost pentru el acasă. 15,13 Acum, când luminile s-au stins, fără el, sala de la Constantin Tănase pare mai tristă.

Acum, în cabina în care aşteaptă costumul călcat şi pantofii lăcuiţi, arde o lumânare. Artistul zâmbetelor nu se va mai aşeza în faţa oglinzii, înainte de scenetele de umor. Nu se va mai atinge de peruci şi pălării. În cabina lui Nae Lăzărescu, luminile s-au stins.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Nae Lăzărescu s-a stins la 72 de ani! Oamenii vor zâmbi mai puţin de acum