Antena Meniu Search
x

Luminiţa Perijoc, sexy-violatoarea, loveşte din nou

Luminiţa Perijoc, cunoscută mai degrabă ca "Sexy-Violatoarea", are din nou probleme cu legea.

Vezi și

 Luminiţa Perijoc, cunoscută mai degrabă ca "Sexy-Violatoarea", are din nou probleme cu legea. Tot din cauza unui taximetrist. Femeia s-a făcut foc şi pară după ce un taximetrist, coleg cu prima sa victimă, a refuzat să o ducă la destinaţie.

A lovit picioarele în taxi, în amândouă taxiurile, în bară, în uşă, portiere. Scena s-a petrecut în faţa unui hotel din Tulcea, unde femeia ar fi petrecut în compania paharelor. Spre dimineaţă, a sunat la taxi şi, când a ajuns comanda, a cerut să fie dusă acasă la mama ei, în afara oraşului.

I-a zis că nu poate să părăsească oraşul deoarece nu are rovinietă. Şi-atunci colegu a chemat alt taxiu care vrea să meargă la Cataloi. Refuzul taximetristului ar fi scos-o din sărite.

Pentru că femeia a continuat scandalul în holul hotelului, angajaţii au chemat poliţia. La faţa locului a fost identificată o femeie de 32 de ani care a provocat scandalul. Aceasta a fost sancţionată cu amendă la legea 31 pentru tulburarea ordinii publice.

Nu ar fi prima dată când tânăra din Tulcea se arată "nemulţumită" de serviciile de taximetrie. Acum doi ani, a plătit un şofer din oraş să-i facă nişte cumpărături. Dar, când acesta a ajuns în apartament, a fost ameninţat cu cuţitul şi i s-ar fi cerut favoruri sexuale.

Dar nu doar taximetriştii au probleme cu femeia. Mama Luminiţei Perijoc este şi ea supărată foc. Sexy violatoarea a fost condamnată la 4 ani de închisoare cu suspendare pentru sechestrare. Violul nu a putut fi dovedit. Luminiţa Perijoc nu a fost de găsit ca să comenteze noile acuzaţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Luminiţa Perijoc, sexy-violatoarea, loveşte din nou