Antena Meniu Search
x

Video Maldive sau Zanzibar, destinaţii la mare căutare de turişti chiar şi în pandemie

Fug de pandemie, de griji şi de ger! Sunt cei mai norocoşi dintre noi, care de sărbători vor sta la plajă, pe insule exotice. Maldive sau Zanzibar sunt destinaţii la mare căutare în această perioadă. Mai ales că agenţiile de turism vor introduce curse charter, care sunt mai ieftine şi scurtează timpul de zbor.

de Lucsandra Săndulescu

la 17.11.2020, 20:12

Vezi și
  • Primul charter Bucureşti-Maldive va fi inaugurat pe 26 decembrie.
  • Turiştii vor putea ajunge în paradis în doar nouă ore, fără să nicio altă escală.

Fug de pandemie, de griji şi de ger! Sunt cei mai norocoşi dintre noi, care de sărbători vor sta la plajă, pe insule exotice. Maldive sau Zanzibar sunt destinaţii la mare căutare în această perioadă. Mai ales că agenţiile de turism vor introduce curse charter, care sunt mai ieftine şi scurtează timpul de zbor.

Primul charter Bucureşti-Maldive va fi inaugurat pe 26 decembrie. Turiştii vor putea ajunge în paradis în doar nouă ore, fără să nicio altă escală. Preţul de pornire este de 1115 euro.

Alexandru Mărginean, director agenţie de turism: Include zborul direct, toate taxele de aeroport incluse, transfert şi cazare şase nopţi, la hotel de 4 stele, cu mic-dejun. Bineînțeles că avem oferte și cu all-inclusive, acestea fiind cele mai apreciate de turiştii care au făcut rezervări în acest moment.

Există variante şi pentru pretenţioşi. O călătorie de lux în aceeaşi destinaţie poate să ajungă şi la 8100 de euro. Tot peste 5 mii de euro costă şi o vacanţă de răsfăţ în Zanzibar. Cel mai ieftin bronz se achită pentru un concediu într-un hotel de 5 stele din Egipt - aproximativ 1200 de euro, de persoană!

Cu atâtea restricţii în ţară şi cu turismul european pe butuci, românii par dispuşi să plătească oricât pentru vacanţa de care nu au avut parte în acest an!

Alexandru Mărginean, director agenţie de turism: Pot să spun că am vândut Maldive anul ăsta mult mai mult decât am vândut Turcia, anul trecut, în aceeaşi perioadă. Cereri am avut foarte multe. În acest moment, avem peste 100 de locuri vândute în doar 4 zile.

Îndrăgostite de destinaţiile exotice sunt şi vedetele de la noi. Delia este o împătimită a călătoriilor şi şi-a făcut chiar un cont de instagram dedicat vacanţelor!

În ultimele 7 zile, Alina Eremia a uitat şi ea de probleme şi s-a relaxat împreună cu iubitul ei pe o plajă din Maldive. Astăzi însă vacanţa ei i-a sfârşit!

Doritorii pot alege însă şi alte destinaţii de vis.

Răzvan Pascu, consultant în turism: Se mai poate călători în Mexic. Nu e niciun fel de restricţie. Nu este nevoie de test COVID atunci când te duci, iar la retur nu e nevoie de carantină. În Cuba. Cubanezii au anunţat că vor redeschide destinaţiile turistice

Costa Rica, Brazilia şi Chille au anunţat de curând că îşi vor redeschide şi ele uşile pentru turişti, iar vestea cea mai bună este că şi Moş Crăciun va putea să primească vizitatori în acest an.

Răzvan Pascu, consultant în turism: În Laponia se va putea călători anul acesta. A anunţat că în Finlanda din 23 noiembrie vor redeschide ţara pentru turism. Se poate călători cu testare COVID înainte. Există şi un zbor charter, direct din România, pentru perioada Crăciunului, în perioada 22 - 26 decembrie.

De altfel, cele mai multe dintre destinaţii impun prezentarea unui test COVID negativ înainte de plecare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Maldive sau Zanzibar, destinaţii la mare căutare de turişti chiar şi în pandemie