Antena Meniu Search
x

Mama copiilor morti, dupa ce tatal a intrat cu masina intr-un TIR, a ajuns acasa

Devastata de durere, a auzit la telefon cum copiii ei sunt dusi, spre moarte, de tatal lor. Barbatul a ajuns cu masina sub un TIR, din razbunare.

Vezi și

Acum, mama copiilor morti in masina strivita a venit sa isi ingroape fiica de 13 ani, olimpica, si baietelul de doar cinci ani. Dar si pe barbatul care i-a rapit rostul de a trai.

Dup ace i-a spus ca a iubit-o si inca o iubeste mai mult decat pe propria viata, barbatul a virat nedrept spre moarte. I-a luat cu el, pe lumea cealalta, si pe cei doi copii ai sai. O razbunare strigatoare la cer.

Barbatul ar fi somat-o pe sotie sa vina acasa. Aceasta ar fi venit oricum peste o saptamana, cand i se termina contractul in Spania. Ar fi adus daruri pentru copiii ei dragi, Alexandra si Andrei.

Acum, e aproape distrusa de durere. Sprijinita mereu pentru a putea sta in picioare, sotia barbatului care i-a rapit rostul in viata merge spre casa cu doliu la poarta.

Nimeni nu ii poate explica mamei de ce viata ei s-a intunecat subit. Maine, isi va duce copiii si sotul pe ultimul drum. Fiica si fiul ei vor avea slujba. Tatal lor, nu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Mama copiilor morti, dupa ce tatal a intrat cu masina intr-un TIR, a ajuns acasa