Antena Meniu Search
x

Mama lui Gigi Becali îşi aşteaptă fiul acasă

De Ziua Mamelor, mama lui Gigi Becali s-a rugat să-şi vadă fiul acasă cât mai repede. A luat-o cu ea la biserică şi pe fiica afaceristului. Dorinţa lor se va împlini curând.

Vezi și

De Ziua Mamelor, mama lui Gigi Becali s-a rugat să-şi vadă fiul acasă cât mai repede. A luat-o cu ea la biserică şi pe fiica afaceristului. Dorinţa lor se va împlini curând. 

De ziua lor, femeile din viaţa lui Gigi Becali s-au întâlnit la biserică. Fiica, mama dar şi sora lui s-au rugat împreună, pentru eliberarea afaceristului.

N-au primit încă cel mai dorit cadou, chiar dacă judecătorii din Medgidia au decis vineri că Becali poate fi eliberat condiţionat. Procurorii s-au opus.

Becali aşteaptă acum după gratii judecarea recursului. În timp ce acasă îl aşteaptă familia, dar şi prietenii.

Însă dorul de mamă e cel mai puternic. De un an şi 10 luni, Alexandra Becali îşi aşteaptă fiul acasă, cu răbdare şi speranţă. În ziua condamnării, şi-a luat rămas-bun de la el cu fruntea sus.

De atunci, l-a mai strâns de câteva ori în braţe. Nu la închisoare, unde Becali i-a interzis să vină, ci chiar acasă, în Pipera. Unde afaceristul a fost de patru ori în permisie. Prima oară, primăvara trecută.

Acum doi ani, Becali îşi petrecea luna femeii pe holurile Parlamentului. A cumpărat atunci mărţişoare pentru toate deputatele şi senatoarele.

1.500 de euro a cheltuit afaceristul, ca să le facă o bucurie doamnelor. Rugăciunile ei se vor împlini în curând. Gigi Becali are şanse mari să ajungă acasă înainte de Paşte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Mama lui Gigi Becali îşi aşteaptă fiul acasă