Antena Meniu Search
x

Tânăra din Călinești găsită moartă în casă trăia într-o continuă teroare. Era amenințată pe Facebook, și ea, și familia ei

O tânără de 30 de ani din Argeş, mamă a doi copii, a fost ucisă după o serie de ameninţări primite pe o reţea de socializare. Principalul suspect e chiar soţul de care încerca să divorţeze. Bărbatul nu a recunoscut crima, dar anchetatorii l-au reţinut.

Vezi și

O tânără de 30 de ani din Argeş, mamă a doi copii, a fost ucisă după o serie de ameninţări primite pe o reţea de socializare. Principalul suspect e chiar soţul de care încerca să divorţeze. Bărbatul nu a recunoscut crima, dar anchetatorii l-au reţinut. Sunt bănuieli că individul şi-ar fi creat chiar un cont fals de socializare pentru a o ameninţa. Tânăra mamă l-ar fi reclamat la Poliţie, însă nimeni nu a făcut nimic.

În lacrimi, bărbatul urmăreşte intervenţia criminaliştilor în casa în care Andreea a fost găsită fără suflare şi chiar stă de vorbă cu ei. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Câteva ore mai târziu, bărbatul a fost ridicat de poliţişti din propria locuinţă. Era în plin proces de divorţ cu tânăra de 30 de ani. Iar acum este suspectul principal. Individul avea urme de luptă pe faţă, iar la percheziţii, anchetatorii au găsit mai multe haine pătate de sânge. Sunt bănuieli că el ar fi intrat în casa femeii şi ar fi înjunghiat-o de mai multe ori. 

Pe acelaşi subiect

Marin, tatal suspectului:

- Dar v-a zis băiatul de ce au divorţat? Care a fost motivul?

- A prins-o cu unul în fapt!

- Şi era gelos?

- Da. Şi au băgat divorţ şi s-au judecat şi cu asta basta.

- Voia să se împace cu ea?

- Da.

Timp de două luni, individul ar fi urmărit-o pe tânăra mamă. Andreea primea ameninţări cu moartea pe o reţea de socializare. Bănuia că în spatele contului fals de pe Facebook este chiar fostul ei soţ. Femeia chiar a depus o plângere la Poliţie. 

Mama victimei:

- Pe ea o ameninţa aşa pe Facebook?

- Da, cu numere din ăstea..Te omor, te duc la prostituţie, cam aşa ceva. 

- V-a ameninţat şi pe dumneavoastră?

- Da. Nu am primit niciun răspuns la sesizare.

Fostul soţ a fost reţinut pentru 24 de ore. Bărbatul nu recunoaşte crima, iar poliţiştii nu au vrut să explice dacă au protejat în vreun fel victima care le ceruse ajutor de mai multe ori. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Tânăra din Călinești găsită moartă în casă trăia într-o continuă teroare. Era amenințată pe Facebook, și ea, și familia ei