Antena Meniu Search
x

Mâncare stricată şi băuturi expirate, la un fast-food din Bistriţa-Năsăud

Kilograme de mâncare stricată şi sticle cu băutură expirată, asta au găsit inspectorii de la protecţia consumatorului într-un restaurant fast-food din Bistriţa-Năsăud.

de Redactia Observator

la 22.03.2019, 17:01

Vezi și

Kilograme de mâncare stricată şi sticle cu băutură expirată, asta au găsit inspectorii de la protecţia consumatorului într-un restaurant fast-food din Bistriţa-Năsăud. 

Reclamaţia a făcut-o o clientă, după ce un vecin a cumpărat pentru copiii ei sandvişuri alterate. Inspectorii au împărţit amenzi şi au închis magazinul.

"Uitaţi urmă de mucegai sau ce Dumnezeu se vede aici, nu ştiu, gogoşari stricaţi, carne cu un miros neplăcut şi un fir de păr", au fost ingredientele din sandvişurile cumpărate de tânără de la un fast-food din Bistriţa-Năsăud. 

Pentru că avea poftă de cireşe şi sandvişuri, tânăra însărcinată a rugat un vecin să-i facă nişte cumpărături. 

"Dar nu te-ai uitat la ele când le-ai cumpărat?", a fost mesajul cu care şi-a întâmpinat femeia vecinul. Acesta a făcut pe nevinovatul şi a precizat că "nu m-am uitat, pentru că erau în pungă. Le-am luat încălzite şi m-am dus acasă cu ele". 

Supăraţi, oamenii s-au dus la fast-food să ceară explicaţii. Spiritele au fost la un pas să degenereze.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Numai că, în locul sandvişurilor, pe bonul fiscal apărea o valoare de 150 de lei pentru o sticlă cu alcool. Oamenii au depus plângere la Protecţia Consumatorului. Doi inspectori au mers în această dimineaţă să verifice produsele. 

Deşi vânzătoarea a dat asigurări că produsele sunt bune şi făcute la faţa locului, inspectorii au mai confiscat şi alte produse expirate, de la dulciuri, până la sticle cu băuturi. 

Proprietarul a fost amendat cu 60.000 de lei, iar fast-foodul a fost închis temporar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Mâncare stricată şi băuturi expirate, la un fast-food din Bistriţa-Năsăud