Antena Meniu Search
x

Video Amenda primită de 9 constănțeni, prinși că mâncau semințe pe stradă. Polițiștii i-au pus să facă și curat

Primarul din Constanţa vrea să-i educe pe cetăţeni...cu forţa. Mai exact, cu amenzi usturătoare şi muncă în folosul comunităţii. Vizaţi sunt cei care sunt prinşi că mănâncă seminţe în public şi aruncă resturile pe trotuar. De măsurile impuse de edil nu scapă nici hoţii de flori.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 27.04.2021, 19:20

Vezi și

Primăria Constanța le-a pus gând rău localnicilor care aruncă coji de semințe pe stradă. După ce sunt amendați, aceștia sunt puși să facă curățenie pe stradă.

Nouă persoane au fost amendate în ultimele zile deoarece mâncau semințe pe stradă. Polițiștii locali din Constanța le-au cerut acestora să facă curățenie. Valoarea totală a amenzilor este de 2.200 de lei.

Hoţii de flori luaţi şi ei în vizor

În paralel, sunt urmăriți cei care fură flori de pe domeniul public. Astfel că o femeie a fost surprinsă de un echipaj de poliţie locală în timp ce scotea din casetele florale bulbii de lalele şi a rupt astfel mai multe flori pentru a-şi face un buchet.

Femeia a fost sancţionată cu 1.500 de lei pentru distrugerea spaţiului verde. Această faptă vine după ce zilele trecute alţi patru minori au fost prinşi în timp ce smulgeau lalelele. Prejudiciul a fost în schimb recuperat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Amenda primită de 9 constănțeni, prinși că mâncau semințe pe stradă. Polițiștii i-au pus să facă și curat