Antena Meniu Search
x

Generaţia "touch" spune adio petelor de cerneală: Manualul digital pentru elevii de clasa I a fost îmbunătăţit

Răsfoitul cărţilor şi caietele acoperite cu pete de cerneală vor rămâne în curând o amintire. O nouă generaţie se formează în jurul tehnologiei digitale.

O lecţie pe care editurile de manuale şcolare o învaţă încet, dar sigur.  Un nou manual digital a apărut pe tabletele şi calculatoarelor elevilor de clasa întâi. Iar copiii sunt fascinaţi de acest mod de a învăţa.

În mediul digital, copiii cresc atât de repede, încât nici upgrade-urile tehnologiei nu pot ţine pasul cu ei. Nu contează că mâinile le sunt atât de mici încât cu greu cuprind mouse-ul.

Elevii de clasa întâi mânuiesc o tabletă de ultimă generaţie în modul cel mai natural. Iar noul manual digital, ediţia a doua, este chiar pe gustul lor.

Manualul digital pare să reuşească imposibilul. În timpul orelor, copiii sunt numai ochi şi urechi. Iar atenţia lor, uşor de rătăcit, se păstrează pe toată durata exerciţiilor de matematică şi cunoaşterea mediului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Generaţia "touch" spune adio petelor de cerneală: Manualul digital pentru elevii de clasa I a fost îmbunătăţit