Antena Meniu Search
x

Maraton de teatru la Sibiu: 25 de ore de spectacole

Iubitorii de teatru au parte, in acest weekend, de un eveniment cu totul si cu totul special, pentru care e nevoie si de un pic de antrenament. La Sibiu, s-a dat startul unui maraton de 25 de ore de spectacole. A inceput, aseara, la ora 18.00 si se va termina azi, la 19.00.

Vezi și

Salile au fost neincapatoare pentru sutele de iubitori ai teatrului. Pe langa jocul actorilor, cateva acorduri de chitara i-au ajutat pe spectatori sa tina ochii deschisi.

Multi au venit la Sibiu, de departe, special pentru maratonul de 25 de ore. Pe langa pachetelul pentru drum, au avut unul special si pentru sala de spectacol. “Cu cafea, limonada, voie buna toata lumea e cu noi tinerii avem voluntari de peste tot. Toata lumea se simte bine. Toata noaptea prin Sibiu sa umbli la spectacole este bestial”, au spus cei prezenti.

In sala Cavas a Departamentului de Teatru, s-a jucat piesa "Colibrii", in regia lui Florin Piersic Jr. Tot acolo s-a pus in scena si Zorba. “Festivalul traieste, respira, creste. Lumea vine, ar trebui chiar sa ne cerem scuze pentru cei care nu au incaput in spatii pentru specatorii care nu au avut loc”, a explicat organizatorul Bogdan Saratean.

Evenimentul se incheie, astazi, la ora 19. 00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Maraton de teatru la Sibiu: 25 de ore de spectacole