Antena Meniu Search
x

Maraton pentru Kassandra! Kassandra Rotariu a trecut de operaţia 41

Kassandra Rotariu a mai depăşit un obstacol, în drumul spre a deveni un copil normalâ

Vezi și

Kassandra Rotariu a mai depăşit un obstacol, în drumul spre a deveni un copil normal. Mutilată de propria bunică şi arsă cu ţigara, copila a suferit zeci de operaţii, în zece ani de viaţă. A ajuns să se întrebe printre lacrimi de ce trebuie să suporte atâta durere.

E unul dintre rarele momente în care Kassandra plânge. Efectul anesteziei, sub care a suportat trei operaţii odată, a trecut. Au rămas dureri greu de suportat şi pentru un adult.

Până acum au fost 41 de intervenţii. Ca întotdeauna, nedezlipită de lângă patul Kasandrei este Dana Rotariu, mama ei adoptivă. Pentru ea a fost foarte greu. De data asta au fost cele mai grele operaţii. Trece foarte greu peste ele. Nu mai vrea operaţii în viaţa ei, nu mai vrea să vină la spital în viaţa ei. E greu. E tot mai mare şi conştientizează acum. Şi durerile sunt mari.

Kassandra este, însă, o luptătoare. Înainte să plece în Franţa pentru intervenţii, îşi încuraja ea mama. Dar şi pe unul dintre cei mai buni prieteni ai ei, Daniel Osmanovici.

Fiecare parte din trupul Kassandrei este remodelată sub bisturiul medicilor. Iar fiecare operaţie este extrem de costisitoare. În urmă cu un an, Daniel Osmanovici spunea unei ţări întregi povestea Kassandrei, într-o transmisiune în direct maraton, de 37 de ore. Peste doi ani, Kasandra va suporta alte intervenţii chirurgicale, care o vor aduce mai aproape de o viaţă normală

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Maraton pentru Kassandra! Kassandra Rotariu a trecut de operaţia 41