Maraton pentru Kassandra! Kassandra Rotariu a trecut de operaţia 41

Publicat: 07.12.2015, 19:20.
Actualizat: 07.12.2015, 19:59

Kassandra Rotariu a mai depăşit un obstacol, în drumul spre a deveni un copil normalâ

Kassandra Rotariu a mai depăşit un obstacol, în drumul spre a deveni un copil normal. Mutilată de propria bunică şi arsă cu ţigara, copila a suferit zeci de operaţii, în zece ani de viaţă. A ajuns să se întrebe printre lacrimi de ce trebuie să suporte atâta durere.

E unul dintre rarele momente în care Kassandra plânge. Efectul anesteziei, sub care a suportat trei operaţii odată, a trecut. Au rămas dureri greu de suportat şi pentru un adult.


Până acum au fost 41 de intervenţii. Ca întotdeauna, nedezlipită de lângă patul Kasandrei este Dana Rotariu, mama ei adoptivă. Pentru ea a fost foarte greu. De data asta au fost cele mai grele operaţii. Trece foarte greu peste ele. Nu mai vrea operaţii în viaţa ei, nu mai vrea să vină la spital în viaţa ei. E greu. E tot mai mare şi conştientizează acum. Şi durerile sunt mari.

Kassandra este, însă, o luptătoare. Înainte să plece în Franţa pentru intervenţii, îşi încuraja ea mama. Dar şi pe unul dintre cei mai buni prieteni ai ei, Daniel Osmanovici.


Fiecare parte din trupul Kassandrei este remodelată sub bisturiul medicilor. Iar fiecare operaţie este extrem de costisitoare. În urmă cu un an, Daniel Osmanovici spunea unei ţări întregi povestea Kassandrei, într-o transmisiune în direct maraton, de 37 de ore. Peste doi ani, Kasandra va suporta alte intervenţii chirurgicale, care o vor aduce mai aproape de o viaţă normală

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

PARTENERI
Imagini exclusive de la nunta Sandrei Izbașa cu Răzvan Bănică / FOTO
spynews.ro
„M-a înșelat cu un prieten”. Povestea despărțirii celui mai carismatic cuplu din showbizul românesc
libertatea.ro
Cum atacă varianta Delta tinerii. Radu Lupescu, medic ATI în Franța: ”A scăzut vârsta medie a pacienților din reanimare”
Ziare.com
Horoscopul zilei de 6 august 2021. Vărsătorii dau dovadă de maturitate. Află ce se întâmplă cu zodia ta
CaTine.ro
Adevărata cauză a morții! Ce au descoperit în sângele Adrianei Bunea, profesoara decedată după rapel
gandul.ro
Îl pierdem și pe David Popovici? Înotătorul minune al României se gândește să plece din țară: „Voi decide după vacanță!”
prosport.ro
Cum l-a păcălit o elevă cu 40.000 de euro pe un bărbat din Vaslui, cu 30 de ani mai în vârstă! El muncea în Finlanda când a cunoscut-o pe Facebook
bzi.ro
Cum a circulat acest bărbat din Galați cu mașina prin oraș, în văzul tuturor, până când s-a întălnit cu poliția. L-ău vazut și l-au amendat pe loc. Ce făcuse de fapt?
redactia.ro
Can Yaman și Diletta Leotta, în vacanțe separate. Actorul fermecător se distrează în jacuzzi, la înălțime, frumoasa jurnalistă este cu prietenele
tvhappy.ro
Momente critice pentru Nicolae Mitea: „Am la dispoziție 30 de zile”
GSP
Primul român care va face închisoare pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Cine este Matei Strugurel
money.ro
Cum arată bruneta sexy care l-a însoţit pe miliardarul Ion Ţiriac la plajă! Imagini de pe nisipul fierbinte din Mamaia
as.ro