Antena Meniu Search
x

UPDATE! Marele duhovnic Iustin Parvu, vindecator de suflete

S-a dus in cer la 94 de ani. Dar, pentru marele duhovnic Iustin Parvu timpul nu s-a masurat in clipe, ci-n minuni si vorbe bune

Vezi și

Pentru fiecare pelerin, tanar sau batran, bogat sau sarac, parintele Iustin Parvu avea mereu un cuvant plin de intelepciune.

“M-a invatat fara cuvinte ce inseamna iubirea. In el am gasit un prieten, un frate, un duhovnic, un indrumator, tot ce vreti. Vorbea dincolo de timp si spatiu”, a spus Liliana David.

Si nu o data i-a salvat pe cei care i-au calcat pragul. Parintele Iustin Parvu stia de multe ori durerile celor care-l vizitau chiar inainte ca acestia sa le rosteasca. Si-ar fi prevestit si propria moarte. In 2010, le-ar fi spus calugarilor, ca va muri peste trei ani, dupa Inaltarea Domnului si ca va fi ingropat in apropierea de Rusalii. Minunile au inceput sa curga la manastire. Chiar si acum, dupa ce parintele s-a stins. Busuiocul uscat cu care parintele ii binecuvanta pe credinciosi a inverzit zilele acestea, ca si cum de dincolo, duhovnicul lor ar fi vrut sa le trimita putina mangaiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Marele duhovnic Iustin Parvu, vindecator de suflete