Antena Meniu Search
x

Românii au făcut cumpărături online de DOUĂ miliarde de euro în primele 6 luni ale anului

Telefonul inteligent a devenit cel mai accesibil mall. Românii au cumpărat haine, mâncare şi absolut orice direct de pe internet şi au plătit sume fabuloase.

Vezi și

Telefonul inteligent a devenit cel mai accesibil mall. Românii au cumpărat haine, mâncare şi absolut orice direct de pe internet şi au plătit sume fabuloase. Au pus în coşul. electronic produse de peste două miliarde de euro doar în prima jumătate a acestui an.

Internetul poate fi pentru unii cel mai mare bazar. Pentru alţii, sediu de afacere. Iar în 2017, cifra de afaceri este fabuloasă. Românii au cheltuit, doar în primele şase luni, peste două miliarde de euro. Spre exemplu, cât bugetul ministerul Educaţiei pe an întreg. În topul cumpărăturolor sunt hainele, produsele cosmetice, electronicele şi articole pentru amenajarea locuinţei. 

Piaţa online va exploda. Este tendinţa firească a noului stil de viaţă, spun experţii. Iar asta a dat startul şi altor idei de afaceri. Mircea câştigă de pe urma comenzilor făcute pe internet. Are o firmă care face facturi în timp real. 

Peste tot există însă şi pericole. În fiecare săptămână, inspectorii OPC primesc reclamaţii. Şi nu tot timpul pot fi depistaţi cei care stau în spatele unor site-uri. Folosirea unui card de credit poate feri clienţii de pierderea banilor. Nu se recomandă salvarea datelor persoanale pe platformele online, ci alegerea magazinelor după referinţele altor cumpărători.

Statisticile arată că aproape trei sferturi dintre românii care au acces la internet îşi fac cumpărăturile online.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Românii au făcut cumpărături online de DOUĂ miliarde de euro în primele 6 luni ale anului