Antena Meniu Search
x

Martisorul a venit cu petreceri fierbinti

Prima noapte de primavara a venit cu petreceri pe cinste in cluburile din toata tara. Doamnele si domnisoarele ce au petrecut intr-un local de la malul marii au primit un martisor original, iar in alt club, Cheloo de la Parazitii a facut spectacol.

Vezi și
Atmosfera s-a incins la scurt timp dupa miezul noptii. Doamnele, domnisoarele, dar si domnii si-au etalat cu mandrie cele mai noi articole vestimentare din garderoba. Toate de firma. Nici unii, nici altii nu se uita deloc la bani atunci cand vine vorba de aspectul fizic. Rochii extravagante, parfumuri fine si ceasuri scumpe - ei stiu ca toate sunt piese de rezistenta daca vor sa atraga cat mai multe priviri atunci cand ies in oras.

In alt club, elementul-cheie l-a reprezentat, in schimb, cravata de pionier - martisorul original pe care managerii localului s-au gandit sa-l faca tuturor doamnelor si domnisoarelor care au petrecut de 1 martie alaturi de ei. Ei au organizat si o tombola cu premii, care a atras multe cliente.

Petrecerile dedicate celor doua evenimente de la inceputul primaverii - martisorul si ziua femeii sunt abia la inceput. Organizatorii promit si mai multe surprize doamnelor si domnisoarelor - pe langa flori si bomboane, vor avea pentru ele si dansuri de stripperi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Martisorul a venit cu petreceri fierbinti