Antena Meniu Search
x

Mărturia EMOŢIONANTĂ a poliţistului care a RESUSCITAT un nou-născut pe care l-a salvat dintr-o HAZNA - VIDEO

Alexandru Bogdan Vasile, agent de poliţie în comuna Gorgota din judeţul Prahova este poliţistul care a salvat, astăzi, o fetiţă nou-născută din haznaua în care fusese aruncată de propria mamă.

la 30.08.2017, 17:20

Alexandru Bogdan Vasile, agent de poliţie în comuna Gorgota din judeţul Prahova este poliţistul care a salvat, astăzi, o fetiţă nou-născută din haznaua în care fusese aruncată de propria mamă.

Poliţistul a povestit pentru reporterii Observator cum a reuşit să o scoată pe fetiţă din hazna şi cum i-a făcut resuscitare până la sosirea Ambulanţei.

"Când am ajuns la faţa locului, am găsit copilul în toaleta din spatele curţii. Am dărâmat toaleta, altfel nu puteam să scoatem copilul. Am scos copilul şi apoi i-am făcut masaj cardiac. În urmă cu două săptămâni, am învăţat pe internet cum se face masaj cardiac unui nou-născut", a declarat agentul.

Pe acelaşi subiect

Din nefericire, după ce a fost transportată la spital, fetiţa care cântărea două kilograme a murit, în ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-i salva viaţa.

Tragedia a ieşit la iveală, astăzi, după ce mama copilului s-a prezentat la spital cu o puternică hemoragie post-naştere. Medicii au întrebat-o despre copil, iar femeia i-a anunţat că l-a aruncat în WC-ul din curtea casei.

Medicii au dat alarma, prin numărul unic de urgenţă 112, iar primii la faţa locului au fost poliţiştii Alexandru Bogdan Vasile şi colegul său.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Mărturia EMOŢIONANTĂ a poliţistului care a RESUSCITAT un nou-născut pe care l-a salvat dintr-o HAZNA - VIDEO

Breaking news

Dezastru în Turcia și Siria după cutremure. Aproape 4.900 de morți și peste 20.000 de răniți,...

Dezastru în Turcia și Siria după cutremure. Aproape 4.900 de morți și peste 20.000 de răniți, salvatorii caută supravieţuitori sub dărâmături