Antena Meniu Search
x

Mărturii de pe patul de spital: Simţeam flăcări pe spate şi în păr

Jurnalista Antena 3, Mirela Voicu, a stat de vorbă cu una dintre victimele din tragedia de la clubul Colectiv. Femeia a explicat exact filmul tragediei

Vezi și

Jurnalista Antena 3, Mirela Voicu, a stat de vorbă cu una dintre victimele din tragedia de la clubul Colectiv. Femeia a explicat exact filmul tragediei

"Din cauza focurilor de artificii, a luat foc tavanul. Ne-am îmbulzit la ieşire. Nu a făcut faţă ieşirea. Am fost undeva mai departe, către baie. În partea opusă a scenei şi a ieşirii. Mi-am dat seama destul de repede ce se întâmplă şi am fugit. Dar, către uşi, ne-am blocat şi atunci au picat peste noi flăcări şi materiale arse. Am crezut că nu mai ies de acolo, simţeam flăcările pe spate şi în păr. Am fost cu prietenul meu, care este aici, lângă mine. El la fel, a scăpat cu bine.

Cred că a vina organizatorilor. Nu poţi să pui tavan fals într-un loc în care organizezi evenimente, în care cineva să dea artificii. Au fost două tuburi cu scântei, nimic mai mult. A fost suficient. A sărit o scânteie pe buretele ăla şi abia când s-a întins şi pe tavan ne-am dat seama că e grav. Când am ajuns în club era foarte aglomerat. În câteva ore s-a mai golit. Şi atunci a izbucnit şi incendiul. Dacă ar fi început când am ajuns, nu mai ieşeam de acolo.

Pentru aceste familii nu se va face niciodată dreptate. Rudele lor nu mai sunt din cauza inconştienţei patrinolor de bar sau organizatorilor. Îmi pare foarte rău celor care trec prin experienţa asta. Şi autorităţile să verifice mult mai bine cum sunt construite aceste cluburi."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Mărturii de pe patul de spital: Simţeam flăcări pe spate şi în păr