Antena Meniu Search
x

Masca de Halloween, pictată direct pe față

Petrecerile de Halloween cu invitati costumati, muzica si dans sunt, cel puţin pentru moment, amintiri. Dar cu puţin talent ori, după caz, cu ajutorul specialistului, putem sărbători Halloween-ul şi la noi acasă. În afară de alegerea costumului, pasul cel mai important este machiajul.

de Redactia Observator

la 21.10.2020, 16:57

Vezi și
  • Sclipici, pigmenţi strălucitori, nuanţe pale sau culori saturate.
  • Toate pot fi folosite în combinaţii creative, în funcţie de aşteptări şi de costum.

De două aspecte trebuie să ţinem cont: De machiaj şi de costum. Ivona Velicu este un artist..aparte. Transformă cu uşurinţă chipurile oamenilor cu o pensula şi acuarele.

Sclipici, pigmenţi strălucitori, nuanţe pale sau culori saturate. Toate pot fi folosite în combinaţii creative, în funcţie de aşteptări şi de..costum, evident. Dar produsele trebuie alese cu mare atenţie.

Ivona Velicu, face and body painter: Ele trebuie să fie acuarele speciale pentru faţă şi corp şi trebuie să fie sigure, ca să nu avem surprize neplăcute apoi

Mai departe, între inspiraţie şi realitate nu mai stă decât..un vârf de pensulă. Iar Ivona are o trusă plină cu pensule, accesorii şi acuarele. Cam la fel de multe sunt şi diplomele câştigate la concursuri de specialitate. 

Ivona Velicu face and body painter: Aş vrea să fac un model care să aducă spre fantomă, de ce nu, dar şi spre dantelă, elegant, dar în acelaşi timp, un pic aşa..care să îţi dea un fio

Lorena Dascălu: Mie mi se pare interesant că este pe jumătate de faţă, asta mi se pare mai înfricoşător, aşa 

Ivona a ajuns chiar pe locul 13 în lume la The World Body Painting Festival, în 2019. Dar... nu-şi ţine talentul doar pentru ea.

Mureşanca îi învaţă acum şi pe alţii cum să facă acasă aşa ceva sau îi invită la ea acasă pentru o sesiune de... pictură pe faţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Masca de Halloween, pictată direct pe față