Antena Meniu Search
x

Video Masca rămâne obligatorie, chiar şi după după vaccinarea anti-Covid. La fel şi alte restricţii

Vaccinul, în care mulţi şi-au pus toate speranţele, nu ne va readuce peste noapte normalitatea la care visăm de aproape un an, pentru că avem în continuare aceleaşi responsabilităţi, chiar şi vaccinaţi.

de Redactia Observator

la 19.01.2021, 20:21

Vezi și

Restricţii şi după vaccinare

Masca rămâne obligatorie în toate spaţiile publice, inclusiv în exterior. Nu putem merge la petreceri, nunţi, botezuri, nici măcar dacă toţi participanţii sunt imunizaţi. Iar vaccinul nu va fi nici biletul spre libertate după ora 23, când circulaţia rămâne interzisă, dacă nu avem un motiv întemeiat. 

Nici la restaurant nu putem merge decât în condiţii speciale: adică numai în localităţile cu mai puţin de 3 cazuri la mia de locuitori. Atenţie, cel mult 50% dintre mese pot fi ocupate, iar înăuntru au acces şi cei vaccinaţi, şi cei nevaccinaţi. La fel şi în teatre şi cinematografe.

Dacă vaccinul nu e o condiţie pentru a vedea un film sau un spectacol, masca este. Trebuie să o purtăm şi în magazine, care se închid, ca şi până acum, la ora 21. Aşadar, cei vaccinaţi nu scapă de restricţii, dar vaccinarea în masă ne poate duce pe toţi mai aproape de finalul pandemiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Masca rămâne obligatorie, chiar şi după după vaccinarea anti-Covid. La fel şi alte restricţii