Antena Meniu Search
x

Maşina care i-a aparţinut lui Corneliu Vadim Tudor se vinde cu un preţ şocant de mic. Bolidul e scos la licitaţie de familia îngropată în datorii

Maşina lui Vadim Tudor e scoasă la licitaţie. Limuzina personală a Tribunului se află printre ultimele bunuri pe care familia le vinde. Bolidul de producţie americană are un preţ de pornire de numai 3 mii de euro.

Vezi și

Maşina lui Vadim Tudor e scoasă la licitaţie. Limuzina personală a Tribunului se află printre ultimele bunuri pe care familia le vinde. Bolidul de producţie americană are un preţ de pornire de numai 3 mii de euro.

Constrânse de datorii, fiicele lui Vadim se despart şi de colecţia rară a tatălui, care cuprinde o bucată din gorunul lui Horea, o carafă pentru vin folosită de Alexandru Ioan Cuza, dar şi zeci de cărţi vechi.

Limuzina lui Vadim poate fi un chilipir pentru orice fan al Tribunului. Maşina, folosită de fostul preşedinte PRM doar pentru deplasările de protocol, are un preţ de pornire de 3 mii de euro. 

Autoturismul are 7 ani vechime şi puţin peste 36.000 de kilometri. Este de producţie americană, iar consumul sare 16 litri la suta de kilometri.

Aşa că e nevoie de un proprietar cu resurse financiare.

Pe lângă maşină, la licitaţie poate fi cumpărată şi o bucată din gorunul lui Horea, primită cadou de Vadim Tudor în anul 2000. Preţul de pornire este 200 de euro. 

Printre obiectele care i-au aparţinut fostului preşedinte PRM se mai află un stilou din aur estimat la 1.800 de euro, dar şi fosta carafă de vin a lui Alexandru Ioan Cuza, în valoare de 150 de euro. 

Corneliu Vadim Tudor a fost şi un mare colecţionar de carte veche.

Aceste douăsprezece volume, de exemplu, vechi de aproape 300 de ani au un preţ de pornire de 8000 de euro.

Până acum, familia lui Vadim Tudor a obţinut aproximativ 200 de mii de euro, din vânzarea obiectelor adunate de fostul lider PRM. 

Cei mai mulţi bani au fost folosiţi de familie pentru a-i plăti daune actualului ministru al Justiţiei, Ana Birchall, în scandalul filmuleţelor cu iz sexual. 

"Executarea s-a pus abia după moartea tatălui meu. Noi am fost cele care au trebuit să plătească cei 40 de mii de euro, plus cheltuieli de judecată.  45 de mii de euro au fost în total, care s-au plătit acum câteva luni.", spune una dintre fiicele tribunului.

Cele două fete, dar şi soţia lui Vadim, vor să obţină din vânzarea ultimelor obiecte peste 10.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Maşina care i-a aparţinut lui Corneliu Vadim Tudor se vinde cu un preţ şocant de mic. Bolidul e scos la licitaţie de familia îngropată în datorii