Antena Meniu Search
x

Video Maşina cumnatului lui Nicuşor Dan a fost ridicată de pe strada edilului. Ar fi fost abandonată de mai bine de 6 luni

Una dintre maşinile conduse de primarul Capitalei a fost ridicată astăzi de Poliţia Locală Sector 5, chiar din faţa casei edilului. Proprietarul autoturismului este cumnatul lui Nicuşor Dan, care consideră acţiunea abuzivă. Poliţiştii locali spun că maşina era abandonată de mai bine de 6 luni. 

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 02.11.2022, 20:01

Vezi și

Maşina era parcată pe o stradă din Sectorul 5, la câţiva metri de casa edilului. Plină de praf şi frunze, se vedea cu ochiul liber că nu mai fusese mutată de mult. 

Andreea Milea, reporter Observator: Maşina a fost ridicată în această dimineaţă chiar de pe acest loc după ce, la finalul lunii aprilie, Poliţia Locală de sector i-a cerut proprietarului să mute autoturismul, însă acest lucru nu s-a întâmplat. 

De altfel, o captură de pe Google Maps arată că în martie 2022 maşina era parcată la câţiva metri distanţă. Ba chiar avea o hârtie în portieră şi una în parbriz. 

Vecinii primarului susţin însă că edilul nu a abandonat autoturismul şi că încă îl mai foloseşte.

Pe acelaşi subiect

Vecin: O folosea din când în când. Omul merge şi cu tramvaiul, mai îl aduce şi un coleg acasă. O ţinea în faţa lui acolo şi o mai muta, mai mergea. Aţi văzut frunze pe ea? Acum e toamnă, dacă nu a folosit-o de o lună de zile asta nu înseamnă că a abandonat-o. Să fim serioşi. 

Camera ascunsă - vecini: El mergea cu ea. Merge pe aici, după aceea o parchează acolo că nu sunt locuri de parcare. Cine v-a zis că a abandonat-o? 

Mergea domnul primar cu ea?

Da. Cum să nu. Dar o parca acolo când nu avea loc.

Cumnatul i-a dat maşina primarului în urmă cu 6 ani. "E o maşină pe care a cumpărat-o unchiul Mirabelei din Italia şi a dat-o fratelui Mirabelei şi Mirabela a mers cu ea vreo 7-8 ani", spunea Nicuşor Dan.

Bogdan Grădinaru, cumnatul lui Nicuşor Dan: În 2016 când a născut sora mea, Nicuşor nu avea maşină şi fiind a treia mea maşină am zis să o las la ei să o folosească. A folosit-o şi Nicuşor Dan în trecut. A folosit-o şi în campanie. 

Cumnatul primarului general consideră acţiunea poliţiei locale drept ilegală. 

Bogdan Grădinaru, cumnatul lui Nicuşor Dan: Abandonată înseamnă că nu mai are proprietar. Mie mi se pare o prostie din partea lor. Poliţia Locală a stat acolo în fiecare zi să vadă dacă am mai mutat-o sau nu. Mi se par hilar. 

Şi totuşi, maşina a mai fost ridicată o dată de poliţişti, în urmă cu 3 ani însă a fost recuperată din depozit. 

Vecin: Sunt alte maşini care trebuiau ridicate. Nu neapărat a lui. 

Tot cumnatul primarului general va trebui să o recupereze şi acum în termen de 6 luni şi să plătească 500 de lei. Altfel, autoturismul va merge la casat. 

Andrei Tecău, reprezentant Primăria Sector 5: Maşina poate fi revendicată de proprietar în momentul în care acesta plăteşte taxele.

Contactat de Observator, primarul Capitalei nu a vrut să comenteze situaţia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Maşina cumnatului lui Nicuşor Dan a fost ridicată de pe strada edilului. Ar fi fost abandonată de mai bine de 6 luni