Antena Meniu Search
x

Masina cuprinsa de flacari intr-o parcare

Momente tensionate pentru locatarii unui bloc din Baia Mare. Oamenii au sunat la 112, dupa ce una dintre masinile din parcare a fost cuprinsa de flacari inalte. Doar cateva minute au trecut pana cand un echipaj de pompieri a intervenit, inainte ca focul sa produca o explozie

Vezi și

Locatarii din zona au avut doar cateva secunde la dispozitie ca sa-si salveze propriile masini. Parcarea era goala cand au ajuns pompierii, motiv pentru care au putut sa intervina extrem de rapid.

Mai multi oameni au venit la fata locului, insa printre ei nu se afla si proprietarul care putea spuna daca rezervorul este plin. In ciuda jetului puternic de apa, flacarile au continuat sa arda cu putere la plafonul autoturismului.

Dupa ce au lichidat incendiul, pompierii au gasit mai multe obiecte usor inflamabile in interiorul autoturismului. “La sosirea noastra, incendiul se manifesta cu violenta propagandu-se spre cladirea invecinata, am actionat la lichidarea lui”, a declarat Dan Lazar, de la ISU Mures.

Nu a fost prima data cand locatarii din mai multe blocuri au vazut foc in acelasi colt de strada. “Acolo se aduna oamenii strazii, in coltul ala si acolo mai fac focul. Am vazut fumul de la distant, am venit numai de curios, am crezut ca e apartament”, a spus un martor.

Se pare proprietarii au lasat masina in grija oamenilor strazii. “Proprietarii acuza ca ar fi intrat oameni ai strazii inauntru si ar fi lasat o tigara, masina era abandonata de mai mult de doi ani”, a adaugat Lazar.

Cu ajutorul pompierilor, oamenii legii incearca sa afle cine se face vinovat de izbucnirea incendiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Masina cuprinsa de flacari intr-o parcare