Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Momentul în care este lovită maşina care ducea sacii cu voturi la prezidenţiale (Video)

Un grav accident rutier a avut loc în Iaşi, duminică, în care a fost implicată și o mașină care căra saci cu buletine de vot la Biroul Electoral județean. Mașina, în care se aflau președintele secției, dar și alte persoane a fost lovită frontal de un șofer care nu a acordat prioritate și era beat.

de Cristian Ionescu

la 11.11.2019 , 18:22

Un grav accident rutier a avut loc în Iaşi, duminică, în care a fost implicată și o mașină care căra saci cu buletine de vot la Biroul Electoral județean.

Mașina, în care se aflau președintele secției, dar și alte persoane a fost lovită frontal de un șofer care nu a acordat prioritate și era beat.

Maşina cu voturi, spulberată de un şofer beat

Vezi și

Accidentul s-a produs la doar câteva sute de metri de sediul Biroului Electoral Județean din Iași, duminică, în jurul orei 22.00. Un șofer beat nu a acordat prioritate și într-o intersecție a lovit frontal o mașină care circula regulamentar și care transporta saci cu buletine de vot. 

In doar câteva minute jandarmii și reprezentanți ai Biroului Electoral Județean au venit și au luat sacii cu buletine de vot.

In urma accidentului, doua persoane au fost rănite ușor și au ajuns la spital.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Momentul în care este lovită maşina care ducea sacii cu voturi la prezidenţiale (Video)