Antena Meniu Search
x

Masina unui bucurestean a fost distrusa de un incendiu provocat de un "cocktail molotov"

Un incendiu izbucnit la masina personala l-a facut pe un bucurestean sa se gandeasca serios daca a suparat pe cineva in utlima vreme. In miez de noapte, omul a vazut cum un individ ii sparge unul dintre geamurile autoturismului si arunca in interior un cocktail molotov.

Vezi și

Flacarile puternice au distrus complet interiorul masinii. Fara sa poata ajunge la stingator, proprietarul a trebuit sa astepte sosirea pompierilor. “Ajunsi la fata locului am gasit autoturismul incendiat. Pe locul din dreapta spate am gasit o sticla in care se afla un lichid combustibil”, a declarat locotenentul Stefan Olteanu de la ISU Bucuresti.

O sticla pe care cineva ar fi aruncat-o cu intentie in autoturism. Omul spune ca a fost trezit din somn de alarma masinii si a iesit la geam sa vada ce se intampla. A observat cum un individ da tarcoale masinii, dar a crezut ca se confrunta cu un hot care se poate speria usor. “Am vazut pe cineva ca umbla la masina, la usa din spate, la geam, am deschis geamul, am intrebat ce se intampla”, a spus proprietarul masinii Eugen Popovici.

Pana sa primeasca un raspuns, si-a vazut masina in flacari. Dar si cum faptasul s-a urcat intr-un alt autoturism cu care a fugit. Din pacate, omul nu a apucat sa vada nici marca si nici numarul de inmatriculare al masinii. ”Am vazut cum arunca cu ceva in masina, a aruncat foc, am vazut cum ies flacarile pe geamul din spate al masinii. Era o singura persoana aici, mai era o masina unde era o persoana si dupa aceea n-am mai vazut ce s-a intamplat”, a mai precizat proprietarul masinii.

Cazul a intrat in atentia politistilor care spera sa-l identifice cat mai repede pe autorul atacului, dar si pe complicele acestuia. Intre timp, proprietarul va trebui sa suporte din propriul buzunar reparatiile masini, pentru ca nu avea asigurare CASCO.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Masina unui bucurestean a fost distrusa de un incendiu provocat de un "cocktail molotov"