Antena Meniu Search
x

Zeci de mașini de epocă au putut fi admirate la Fălticeni, în cadrul unei expoziții auto retro

Zeci de mașini de epocă au putut fi admirate şi fotografiate la Fălticeni, cu ocazia unei expoziții auto retro.

de Redactia Observator

la 20.07.2020, 11:40

Vezi și
  • Evenimentul marchează 124 e ani de la apariția primului automobil în Fălticeni
  • Oraşul este printre primele din România pe străzile căruia a circulat o maşină.

Printre exponate au fost și două mașini rare, un jaguar și un Plymouth. Evenimentul a marcat 124 de ani de la apariţia primului automobil pe străzile din Fălticeni.

Iulian Todirică, pasionat auto: Este, într-adevăr, mai mult decât pasiune, dar este în acelaşi timp şi o foarte bună investiţie.

O pasiune pe care foarte mulţi o împărtăşesc. Iubitorii automobilelor de epocă şi-au dat întâlnire ieri, în Fălticeni, pentru a se mândri cu bijuteriile lor pe patru roţi.

Printre maşinile de epocă s-a numărat şi o autorulotă retro, ideală pentru un concediu în timp de pandemie.

Un Jaguar din 1950 a fost, însă, vedeta. Proprietarul, un colecţionar din Fălticeni, este extrem de mândru de maşina sa.

Iulian Todirică, pasionat auto: O maşină foarte rară, este adusă din California.

Bărbatul are 10 maşini de epocă funcţionale şi mai lucrează acum la una. Recunoaşte că este costisitor să recondiţionezi un astfel de bolid, dar pasiunea nu cunoaşte limite.

Iulian Todirică, pasionat auto: Sunt posesorul a 10 funcţionale, cea mai veche este din 1928, un Fiat. Participanţii la trafic, când ne văd ne respectă. De obicei ţin distanţă de noi. 

Evenimentul marchează 124 e ani de la apariția primului automobil în Fălticeni, orașul fiind printre primele din România pe străzile căruia a circulat o maşină

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Zeci de mașini de epocă au putut fi admirate la Fălticeni, în cadrul unei expoziții auto retro