Antena Meniu Search
x

Un copil de 13 ani a murit dupa ce a fost lovit cu o minge de fotbal

Sfarsit absurd pentru un copil de 13 ani din Medgidia. Baiatul a murit dupa ce a fost lovit cu o minge de fotbal de un coleg de joaca. In urma necropsiei, medicii legisti au stabilit ca decesul a fost violent, urmare a unei leziuni la ficat.

Vezi și

Politia Constanta a deschis o ancheta in cazul unui copil in varsta de 13 ani din Medgidia care a murit la spital, unde a fost dus in stare critica dupa ce ar fi fost batut de un adolescent de 16 ani.

Potrivit unor surse din Politie, copilul a fost preluat de o ambulanta duminica, dintr-un parc din Medgidia, el fiind dus in stare critica la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Constanta.

O zi mai tarziu, baiatul de 13 ani a murit la spital, iar in urma necropsiei, medicii legisti au stabilit ca decesul a fost violent, urmare a unei leziuni la ficat. Politia a declansat o ancheta in acest caz, sub coordonarea unui procuror.

Conform surselor citate, adolescentul de 16 ani a fugit de acasa, iar miercuri a fost gasit de politisti si este audiat in prezenta procurorului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Un copil de 13 ani a murit dupa ce a fost lovit cu o minge de fotbal