Antena Meniu Search
x

Caz ŞOCANT la Iaşi, unde medicii încearcă să salveze un copilaş de doar 4 ani cu o dietă care se bazează pe ... ciocolată

Pare un bebeluş care abia învaţă să meargă, dar are 4 ani şi trei luni!

Vezi și

Pare un bebeluş care abia învaţă să meargă, dar are 4 ani şi trei luni! Însă medicii de la Spitalul de Copii "Sfânta Maria" din Iaşi se străduiesc să-l pună pe picioare. Aşa că îl hrănesc pe băieţel cu o alimentaţie care se bazează pe ciocolată.

Băiatul este internat de mai bine de patru luni în clinica de gastroenterologie de la Spitalul de Copii „Sfânta Maria" din Iaşi. A fost adus de mama lui, care s-a îngrijorat atunci când, deşi a încercat mai multe variante, băiatul nu a mai luat în greutate. La spital, copilul a fost diagnosticat cu mai multe boli care l-au împiedicat să se alimenteze corespunzător.

A şi fost operat deja de profesorul Marin Burlea. Avea reflux gastroesofagian, stenoză şi i s-a făcut inclusiv dilataţie cu bujii Savary.  Acum încearcă să-l salveze cu ciocolată, despre care profesorul Burlea spune că stimulează metabolismul.

De altfel, acelaşi profesor a salvat un alt copil subnutrit: o fetiţă hrănită doar cu pufuleţi până la 4 ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Caz ŞOCANT la Iaşi, unde medicii încearcă să salveze un copilaş de doar 4 ani cu o dietă care se bazează pe ... ciocolată