Antena Meniu Search
x

Menajeră româncă din Parma arestată, după ce s-a postat pe Facebook purtând multe bijuterii din aur şi diamante

O menajeră româncă din Parma a fost arestată de autorităţile italiene, după ce a postat pe Facebook mai multe fotografii în care apărea împodobită de bijuterii din aur şi diamante.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 22.03.2019, 20:18

Româncâ fură bjiuterii din casa în care făcea curat, le poartă şi se postează pe Facebook - parmatoday.it

O menajeră româncă din Parma a fost arestată de autorităţile italiene, după ce a postat pe Facebook mai multe fotografii în care apărea împodobită de bijuterii din aur şi diamante.

Femeia, în vârstă de 47 de ani, tocmai ce furase o cutie cu bijuterii dintr-o casă în care făcuse curat şi dintr-un motiv încă neînţeles, a considerat că trebuie să arate tuturor cât de bine îi stă cu bijuteriile.

Româncâ fură bjiuterii din casa în care făcea curat, le poartă şi se postează pe Facebook

O menajeră româncă, în vârstă de 47 de ani, a fost arestat în Parma, după ce a publicat pe Facebook mai multe fotografii cu ea purtând bijuteriile furate.

Pe acelaşi subiect

Astfel, poliţiştii care o urmăreau deja, ca urmare a anunţării furtului de către proprietarii apartamentului în care făcuse curat femeie, au luat-o ca din oală.

Iniţial, românca nu a putut fi decât acuzată de furt, neexistând probe pentru a o putea aresta sau trimite în judecată, însă, dintr-un motiv încă necunoscut, femeia şi-a pus toate bijuteriile pe ea, s-a fotografiat şi a publicat pozele pe Facebook, precizează parmatoday.it

Evident, a primit o grămadă de like-uri şi felicitări, dar şi o pereche de cătuşe şi probabil mulţi ani în spatele gratiilor, pentru furt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Menajeră româncă din Parma arestată, după ce s-a postat pe Facebook purtând multe bijuterii din aur şi diamante