Antena Meniu Search
x

Mesaje de Sf. Maria Mică 2023. Cele mai frumoase urări şi felicitări de Naşterea Maicii Domnului

Mesaje de Sf. Maria Mică 2023. Pe 8 septembrie, în ziua de Sf. Maria Mică, persoanele cu numele de Maria, Marian şi alte derivate îşi sărbătoresc onomastica. Vezi cele mai frumoase mesaje, urări şi felicitări de Naşterea Maicii Domnului.

de Redactia Observator

la 07.09.2023, 16:54

Mesaje de Sf. Maria Mică 2023. Vezi cele mai frumoase urări şi felicitări de Naşterea Maicii Domnului.
Mesaje de Sf. Maria Mică 2023. Vezi cele mai frumoase urări şi felicitări de Naşterea Maicii Domnului. - Shutterstock

În ziua de 8 septembrie, de Sf. Maria Mică, peste 2,2 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica. Iată cele mai frumoase mesaje de Sf. Maria Mică 2023!

Se spune sau nu "La mulţi ani!" de Sf. Maria Mică

Multe persoane se întreabă dacă se spune "La mulţi ani!" de Sf. Maria Mică sau de Sf. Maria Mare, pe 15 august. Ziua potrivită în care le poţi trimite cele mai frumoase urări celor cu numele de Maria, Marian şi alte derivate este de Sf. Maria Mică şi nu pe 15 august, la Adormirea Maicii Domnului.

Se spune că de Adormirea Maicii Domnului sunt pomeniţi doar morţii, întrucât 15 august este data când Sf. Maria a trecut la Cer. Astfel, ziua de 8 septembrie, de Sf. Maria Mică este cea în care poţi ura "La mulţi ani!".

Pe acelaşi subiect

Mesaje de Sf. Maria Mică 2023 pentru cei care îşi serbează onomastica

Multă sănătate, belşug şi fericire îţi doresc de Sfânta Maria, la mulţi ani! Cele mai ambiţioase dorinţe să ţi se împlinească, cele mai norocoase momente să te „lovească” şi cele mai dragi persoane să te însoţească, mereu! La mulţi ani!

Ziua numelui tău este o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui tău. La Mulți Ani, Maria / Marian!

Îngerii să-ți călăuzească pașii, iar Sfântă Fecioarăsă-ți lumineze drumul în viață. La mulți ani, Maria / Marian!

Prietena mea, sper să rămâi mereu un spirit tânăr si plin de viată, să fim mereu împreunăși să nu uităm niciodată frumoasa prietenie dintre noi. La mulți ani, Maria!

Ziua numelui tău este o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău. La Mulți Ani, Maria / Marian!

Ziua numelui tău este o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui tău. La Mulți Ani, Maria/Marian!

De Sf. Maria, zi de mare sărbătoare primește din partea mea cele mai sincere urâri de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorințelor!

Zi sfântă Fie ca din aceasta zi sfântă, in drumul lin al vieții tale sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa-ti aducă fericire si bucurie. La mulți ani de Sfântă Maria / Marian!

Să te bucuri de viată, de zâmbete, de tot ce e frumos. La mulți ani Maria / Marian!

Păstrează-ţi sufletul tânăr şi bucură-te neîncetat, pentru mine rămai un prieten de nădejde şi un om de valoare! Fie ca lumina Sfintei Marii să ne lumineze vieţile şi mintea mereu! La mulţi ani!

Urări scurte de Sf. Maria Mică

De Sf. Maria, zi de mare sărbătoare primește din partea mea cele mai sincere urâri de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorințelor.

La mulți ani Maria! Sa te bucuri de viată, de zâmbete, de tot ce e frumos. La mulți ani Maria!

Este o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui tău! La Mulți Ani, Maria!

De fapt, am vrut să-ți aduc ceva super special, super minunat, unic și super frumos de ziua ta, dar eu nu încap în plic.

Să îmbătrânești e obligatoriu, dar să te maturizezi este opțional. La mulți ani!

Să faci pe cineva la fel de minunat ca mine să-ți trimită un mesaj de onomastică, a fost, fără îndoială, cea mai mare realizare a ta din acest an.

De ce ești atât de fericit? Este ziua ta și va trebui să cheltui mulți bani pentru a ne face și pe noi fericiți. Măcar distrează-te făcând-o!

Viața a fost menită să fie sărbătorită mai des decât doar o zi pe an. Omule, pierzi oportunități în celelalte 364 de zile! La mulți ani de Sfânta Maria!

Felicitări şi mesaje creştine de Naşterea Maicii Domnului

La mulți ani de Sf. Maria! La mulți ani şi fie ca Maica Domnului să te călăuzească mereu!

La mulți ani, Mariana! Fie ca începând cu această zi toate necazurile să te ocolească, dragostea la tine în suflet să poposească fără să mai plece, să ai doar zile însorite şi pline de bucurie. La muți ani!

La mulți ani şi fie ca Sfânta Maria să te călăuzească mereu!

La Mulți Ani, Marin, şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale!

Dragă Mari, iți doresc o zi onomastică nemaipomenită şi să fii din ce în ce mai mult iubită. La mulți ani!

La mulți ani, Marinela! Ceea ce iți dorești să şi se îndeplinească şi să fii iubită!

La mulți ani, fericire, împăcare sufletească, flori, iubire, sănătatea te pălească, prietenii să nu te uite şi să ai bucurii multe!

Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de lumină și sănătate. La mulți ani!

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros „La multi ani”, multă sănătate, multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi.

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Maria cât mai frumoasă!

Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese și realizări. Sfânta Maria a cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La Mulți Ani!

Nume româneşti sărbătorite de Sf. Maria

Conform statisticilor Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul M.A.I., de Sf. Maria Mică îşi serbează onomastica peste 2,2 milioane de români. Din totalul sărbătoriţilor, 1.819.378 sunt femei, iar 416.844 sunt bărbaţi.

Printre numele de femei care se sărbătoresc de Sf. Maria Mică se numără Marina, Mariana, Marinela, Marieta, Mirabela, Mari, Meri, Maricica, Marița, Marusia, Măriuca, Maricica, Mia, Mioara, iar printre cele de bărbaţi se numără Marian, Marin, Marinică, Marinel, Marinuș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Mesaje de Sf. Maria Mică 2023. Cele mai frumoase urări şi felicitări de Naşterea Maicii Domnului