Antena Meniu Search
x

Mesajul preşedintelui Iohannis după moartea Regelui Mihai: "Este o mare pierdere pentru România şi pentru români"

Preşedintele României a făcut o declaraţie după trecerea în nefiinţă a Majestăţii Sale Regele Mihai, precizând că este o mare pierdere pentru România şi pentru

Mesajul preşedintelui Iohannis după moartea Regelui Mihai: "Este o mare pierdere pentru România şi pentru români"

Preşedintele României a făcut o declaraţie după trecerea în nefiinţă a Majestăţii Sale Regele Mihai, precizând că este o mare pierdere pentru România şi pentru români.

"Este o zi trista pentru România şi pentru români. A trecut în nefiinţă Regele Mihai. Dumnezeu să îl ierte. A fost una dintre cele mai mari personalitati ale României, a scris cu litere mari istoria României. Este o mare pierdere pt România, pentru români. Condoleanţe tuturor membrilor Casei Regale. Romania va organiza totul aşa cum se cuvine si cu siguranta vom avea si zile de doliu national. Am avut o intalnire cu ambasadorii statelor UE si am tinut impreuna un moment de reculegere in amintirea celui care a fost Regele Mihai", a spus Klaus Iohannis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Mesajul preşedintelui Iohannis după moartea Regelui Mihai: "Este o mare pierdere pentru România şi pentru români"